INSPIRIRAJTE SE

10 kreativnih ideja za uređenje kućnog ureda

Kućni uredi sve su potrebniji te bi uskoro mogli postati najvažniji prostor u našim domovima. Osim početnog projektiranja i uređenja uredskog prostora, problem često predstavlja i pohrana stvari koje često zahtijevaju previše prostora

Ako ste jedan od onih sretnika koji rade kod kuće, onda vrlo dobro znate koliko je važno raditi u organiziranom i uređenom prostoru. Redizajn kućnog ureda odlična je ideja čak i u slučaju da je prostorija koju imate na raspologanju već dovoljno velika. Naime, tko ne bi želio malo više mjesta za elegantni kauč ili neki drugi dekorativni namještaj?

Da bismo vam pomogli u osmišljavaju uređenja kućnog ureda i njegovoj lakšoj organizaciji, izdvojili smo čak deset zanimljivih dizajnerskih ideja koji će vas inspirirati da naizgled običnu prostoriju pretvorite u inspirativni 'radni kutak'.

Najlakši i možda najimpresivniji način za dodavanje prostora za pohranu u vašem kućnom uredu su zidne police. Naime, cijeli zid možete pretvoriti u niz polica. Ako vaš kućni ured ima dvostruku visinu, to je samo još bolje. U tom slučaju možete koristiti ljestve za pristup policama na samom vrhu, a ova ideja idealna je za one koji ne vole bacati stvari veće sve imati pohranjeno.

Foto: DigsDigs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:39