TOP WEB TRGOVINE

10 online trgovina za uređenje doma koje trebate znati

 

Ako nas pitate nema ništa ljepše od pretraživanja web trgovina i planiranja proljetnog makeovera ili osvježenja doma iz udobnog naslonjača. No, nije se baš uvijek lako snaći u bezgraničnom prostranstvu internetskih stranica, brendova i proizvoda koji su nam dostupni s nekoliko klikova s mišem. Od Amazona i Etsyja do Wisha i Urban Outfittersa sati brzo prolaze dok uživamo u pregledavanja najnovijim stvarčicama domaćih i stranih kreativaca, dizajnera i inovatora kojima ćemo urediti svoj dom. Stoga smo za vas danas izdvojili još 10 izvrsnih internet adresa na kojima možete pronaći različite zabavne i cjenovno prihvatljive proizvode za uređenje doma. U nastavku članka saznajte o kojim je trgovinama riječ i sretno.

1. Fab

U potrazi ste za zanimljivim svakodnevnim proizvodima? Što kažete na drvene žlice u boji (24 $) na fotografiji iznad? Fab je dobar izvor za sve koji opremaju svoj prvi stan, zabavnan je i obiluje eklektičnim ukrasima i to po neodoljivo niskim cijenama.

2. Lulu + Georgia

Bez obzira da li ste u potrazi za novim šarenim tepihom ili manjim ukrasnim jastučićem, ponuda Lulu + Georgia vas nikada neće razočarati. Oni na svojoj stranici imaju sve pregledno organizirano po stilovima (boemski, morski, glamurozni) tako da vrlo jednostavno možete pronaći upravo ono što vam se sviđa.

3. Poketo

Sve u Poketu izgleda kao da bi trebalo biti u umjetničkoj galeriji. Kod njih ćete pronaći stvari za koje niste ni znali da vam trebaju, poput bakrenog čajnika (195 $). Ako se kojim slučajem previše izgubite, istražite njihove svakodnevne proizvode koji nude malo više glamura.

4. Dwell Studio

Ako se smatrate svjetskim putnikom ili samo maštate da jeste, zasigurno ćete zavoljeti inspirativne stvarčice za dom koje nudi Dwell Studio. Imaju dovoljno zlatnih predmeta koji mogu zadovoljiti i najveće zaljubljenike blještavila.

5. Brika

Najbolji dio kod kupnje u ovoj online trgovini jest da možete "upoznati" svakog proizvođača i umjetnika koji stoji iza ponuđenog predmeta. Bez obzira da li kupujete recikliranu drvenu kutijicu (45 $) ili posudu od keramike (50 $) Brika nudi široki spektar proizvoda različitih kreativaca, obrtnika i dizajnera.

6. Terrain

Ako ste ljubitelj Anthropologie trgovine, sigurno će vam se svidjeti i njihova sestrinska trgovina Terrain u potpunosti posvećena vrtlarenju. Stoga, ako ovoga proljeća planirate urediti svoj balkon ili vrt ovo je mjesto za vas.

7. Furbish

Bloggerica i dizajnerica Jamie Meares na stranici nudi unikatne poklone i proizvode za dom u jarkim bojama i šarenim uzorcima.

8. Leif

Ponekad su maleni predmeti upravo oni detalji koji će na uljepšati svakodnevni život. Može to biti ručno izrađena keramička šalica (28 $) za ispijanje jutarnje kavice, mirisni sapun (14 $) ili šarena vaza (38 $) puna proljetnog cvijeća. Njihova je misija predstavljanje lijepih i specifičnih stvari kojima ćete stvariti jedinstveni ženstveni ugođaj u domu po pristupačnim cijenama.

9. Amara

Lako je izgledati kao profesionalni dizajner interijera nakon što posjetite web stranicu Amara. S više od 35.000 predmeta na web stranici, Amara nudi sve što odgovara vašim potrebama, bez obzira da je li riječ o okviru za slike (114 $) ili pješčanom satu (22 $). Samo naprijed i počastite se!

10. High Street Market

Njihov odabir predmeta od mesinga dovoljan je razlog da ih posjetite već danas. Pogledajte samo ovaj divan držač za čačkalice (29 $).

Izvor: brit

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 17:11