DRUŠTVENE MREŽE

10 trendova s Pinteresta koji će obilježiti godinu

 

Nema boljeg mjesta za crpiti inspiraciju od zanimljivih i kreativnih društvenih mreža. Tako smo i mi krenuli u potragu i pronašli najbolje ideje. Pogledajte koje!

1. Predimenzionirane i uzorci na tapetama

Tapete na kojima su predimenzionirane magnolije, ruže i ostalo cvijeće intenzivnih boja te listovi palmi i sličnih biljaka koje ističu prirodnu notu.

2. Riblja kost

Parketi se ponovo slažu u riblju kost, s tim da su letvice sada drugačije obrađene, tj. nisu pravokutne.

3. Plava kuhinja

Što je to u plavim kuhinjama što je tako divno i zavodljivo? Taj neki magični faktor X tjera korisnike Pinteresta da krenu u prebojavanje elemenata.

4. Freske na zidu

Na prvu se možda čini nemoguće i suludo, ali kad jednom počnete otkrivati fotografije na kojima su moderni interijeri s freskama, shvatit ćete da ste nepovratno zaljubljeni.

5. Terazzo, terazzo, terazzo!

U posljednje vrijeme svi su izgubili glavu za terazzom. Ovaj kamen, kako mu samo ime kaže, bio je namijenjen za popločavanje terasa, no njegove modernije inačice na velika vrata ulaze u interijere.

6. Štukature na zidovima i stropovima

Štukature i bogate teksture zidova zaista se vraćaju u velikom stilu, a prijedlog je da budu u boji zida na kojem su postavljene.

7. Biljke s uzorcima

Biljke neobičnih uzoraka i tekstura totalni su hit, pogotovo one šarenih listova.

8. Tamni zidovi

Postoji nešto dramatično, magično i privlačno u tamnim zidovima. Bacamo se na bojenje!

9. Staro zlato, bakar i mjed

Aktualne su boje zlata, bakra i mjeda s dozom patine kojima se kroz detalje ostvaruje dojam elegancije i profinjenosti. Birajte komade s efektom starosti radije od sjajnih i novih.

10. Pliš i baršun

Pliš još putuje kroz interijere zbog mekoće i cozy efekta. Iako je divan u svim bojama, blogeri savjetuju jake i konkretne tonove zelene, plave i fuksije.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:07