NOVI DETALJI U INTERIJERU

11 kreativnih i praktičnih načina za iskoristiti nosače polica

 

Nosači polica? Zar mogu biti korišteni za nešto što nisu police? Naravno! Nosači polica su često nezamjetni elementi u interijeru, međutim, ako ih koristite na drugačije načine koje ćemo vam uskoro pokazati, mogu postati funkcionalan i dekorativn dio vašeg interijera u samo nekoliko koraka i jednostavnih ideja.

Osim toga, ovi elementi nisu skupi i možete ih pronaći po niskim cijenama.

U radnoj sobi mogu posližiti kao dio improvozorane ploče. Osim toga, povoljnije je kupiti rolu papira i dva mala nosača polica, nego cijelu jednu ploču za pisanje.

Gdje s biciklom ako ga držite u hodniku svog stana? Kako prljave gume ne bi doticale pod, postavite na zid dva nosača polica i na njih namjestite bicikl. Osim što je praktično rješenje za čuvanje bicikla i čistih podova, ovo izgleda kao originalna dekoracija.

Ako razmišljate o ugradnji stajaćeg stola, drvena površina i nekoliko nosača polica savršeno će se uklopiti u vašu ideju. Također, ovakvo namještanje radnog stola u interijeru stvara veći osjećaj prozračnosti i vizualno ga čini većim.

U spavaćoj sobi možete napraviti izgled svog vlastitog malog dućana. Svaki put kada birate odjeću osjećat ćete se kao da je ponovno kupujete.

Možete se odlučiti i za nosače zanimljivijeg i maštovitijeg dizajna te ih iskoristiti kao organizatore unutar ormara za odjeću.

Od dvije daske i šest nosača možete napraviti pravi mali moderni držač za časopise.

Osvježite izgled svojih vrata tako da u kutove postavite stare metalne držače polica. Postići ćete pravi elegantan starinski stil.

Postignite zanimljiv dizajn stola i dojam kao da izlazi iz zida tako što ćete stol pričvrstiti za zid pomoću nosača, a ostaviti mu dvije prednje noge na kojima se drži.

Jedostavan nosač može vam praktično poslužiti za osmišljavanje zidnog i visećeg vrta u interijeru.

Nosač polica savršen je za male interijere spavaćih soba. Ako vam pored kreveta ne stane noćni ormarić, umjesto njega postavite malu policu.

U nekoliko koraka napravite zidnu/viseću lampu koja će svakom interijeru dati moderan industrijski štih.

Izvor: apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 03:59