Neka vam dom zablista!

12 proizvoda za pohranu stvari

Ikea već neko vrijeme nije, kako smo dugo mislili, najjeftinija opcija kada je u pitanju čuvanje i skladištenje stvari u ormaru, garaži ili na tavanu. No, zahvaljujući nedavnoj suradnji s britanskom dizajnericom Ilseom Crawford koju mnogi smatraju guruom stila, i iza koje stoje brojna internacionalna ostvarenja, Ikea sada nudi rješenja za pohranu tako šik da ćete ih ponosno iznositi iz ormara i ormarića.

Naime, najbolji proizvodi za čuvanje i pohranu stvari su oni koje možete prenamijeniti kako se i vaše potrebe mijenjaju. I zato kad kupujete odaberite one koje se mogu koristiti na više načina, ili koje možete koristiti u više prostorija: dnevnom boravku i spavaćoj sobi ili kupaonici i kuhinji. Ovih 12 Ikeinih proizvoda koji slijede izrađeni su od organskih materijala, jednostavni su, ali elegantni i moderni.

VITTSJÖ polica izrađena je od metala i stakla, i komad je namještaja na kojem možete držati doslovno sve. Dvije jedinice postavljene jedna pored druge (kao što je prikazano ovdje) sjajan su način da ispunite veliki zid. (499 kn/kom.)

SINNERLIG staklenku s poklopcem izrađenim od pluta dizajnirala je Ilsea Crawford. Zašto ne biste svoje sušene namirnice istaknuli na policama? Napunite ih brašnom, rižom ili grahom, a mi garantiramo da će vam ostava postati novo sretno mjesto u domu. P.S. Svaku je staklenku od puhanog stakla izradio vješt majstor, što joj daje jedinstven oblik. (99,90 kn)

Kuhinja iz snova je ona koja .... ima skriveno mjesto za spužvice! Ikeina FINTORP serija savršena je za čuvanje kuhinjskih pomagala. Napomena: Izbušite rupe na dnu posude kako se voda ne bi akumulirala. (od 9,90 do 79,90 kn)

FLÅDIS je elegantna košara izrađena od morske cvjetnice i idealna je za držanje daljinskih upravljača, ali i drugih sitnica. Osim toga, ovu košaru možete koristiti okrenutu prema gore ili prema dolje. (79,90 kn)

HELMER ladičar na kotačima. Zahvaljujući utorima za etiketu na svakoj ladici, svoje stvari lako možete organizirati i pronaći ono što tražite, a i odlično izgleda. (229 kn)

U kadi, uredu, kuhinji... DRAGAN kutije izrađene od bambusa divan su proizvod. Koristite ih s poklopcem ako želite da vam stvari budu skrivene ili ih okrenite i prenamijenite u mini ladicu. (69,90 kn, 2 kom.)

Ova graciozna staklena boca IKEA 365+ služi kao vaze ili bokal za vino/ vodu, a prikladna je i za topla pića. P.S. Idealno pristaje u vrata hladnjaka. (24,90 kn)

Za sva mame koje nas prate .... košara je super za pohranu igračaka, ali i u dnevnom boravku dobro izgleda. FLÅDIS (149,90 kn).

Držite toalet uredan s FRYKEN kutijama s poklopcem (59,90 kn, set od 3 kom.)

Aerodinamičan stol SELJE ima ugrađen bežični punjač za vaš smartphone. Da, da dobro ste čuli! Budući da punjač ima i ulaz za USB, možeš puniti dva uređaja istovremeno. A ako vam pored kreveta izgleda previše nezgrapno, pokušajte u dnevnom boravku ili uredu pronaći mjesto. Iznenadit ćete se koliko je koristan. (409 kn)

Formirajte TJENA vesele kutije u niz na dnu police, najvišu policu, nije važno - samo pazite da postoji red tamo negdje. (19,90 kn).

IKEA PS sjajni crveni ormarić dostupan je i u plavoj te bijeloj boji. Do sada smo ga vidjeli u dosta interijera i u različitim stilovima uređenja. Bez obzira da li je smješten u hodniku ili dnevnoj sobi, prostorija u kojoj se nalazi postaje zanimljivija. Osim toga, ima izlaz za kablove s donje strane. (599 kn)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 22:08