ZA SVE UKUSE

15 fantastičnih ideja za makeover kuhinje

Internet je prvo mjesto na koje idemo tražiti inspiraciju za uređenje interijera. Stoga vam danas donosimo malo inspiracije - vesele i prozračne kuhinje čiji izgled možete kopirati!

Šareno, bijelo, starinsko, suvremeno, jednostavno uređeno ili savršeno za kreativni nered - na ovom popisu kuhinja pronaći ćete sve i možda se inspirirati za neko od sljedećih preuređenja svoje kuhinje.

Zanimljivim pločicama na podovima ili zidovima osvježit ćete izgled čak i onih najjednostavnije uređenih kuhinja. Dodat ćete pravu dinamičnost i teško će vam dosaditi ovo uređenje.

Ako su vam možda dosadili vaši kuhinjski elementi, prije nego što razmislite o kupovini novih, odaberite najdražu boju i prebojite ih. Sada je idealno vrijeme za to, a ako vam se ne svide, taman ćete na jesen, kada malo zahladi, moći montirati novu kuhinju.

Pomalo starinski izgled zidova idealan je odabir za malu vikendicu ili kućicu na moru. Ostavlja dojam starinskog i rustikalnog, dašak nekih prošlih lijepih vremena, što vam daje potpuno novi osjećaj u interijeru.

Interijere u kojima prevladava crna ili bijela boja promijenite tako da im dodate ili veći tepih zanimljivog uzorka ili zavjese koje će sav fokus preusmjeriti na sebe. Možete se poigrati i s trendi visećim lampama.

Ako imate osjećaj da je vaša kuhinja premala te da bi joj dobro došao koji kvadrat više kako biste imali osjećaj da se ne nalazite u skučenom prostoru, umjesto visećih kuhinjskih ormarića postavite police duž cijelog zida.

Zelena boja je opuštajuća, a interijeru daje posebnu toplinu, šarm i eleganciju. Stručnjaci također kažu da je ovo trendi boja jeseni ali i da će obilježiti cijelu 2019. godinu. Stoga, ako razmišljate o preuređenju kuhinje u neko skorije vrijeme, uzmite i ovu informaciju u obzir.

Motivi iz prirode uvijek su dobrodošli, posebno u kuhinjama u kojima dominiraju bijeli namještaj ili bijeli zidovi. Ako se osjećate hrabro, odlučite se za tapete.

Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 20:21