Jednostavnost prije svega

15 sjajno uređenih terasa

Pogledajte kako su svoje terase uredili poznati i slavni

Ako već dosada niste uspjeli osmisliti kako će ovoga ljeta izgledati vaš prostor za sjedenje na otvorenom danas vam donosimo neke od najbolje uređenih eksterijera kuća u kojima žive poznate ličnosti ili se nalaze na atraktivnim lokacijama. Korištenje prirodnog drva i kamena zajednička je ideja poveznica ovog jednostavnog izbora. Osim toga, ove vam kreativne ideje mogu pomoći da uredite prostor na otvorenom u stilu koji vam se najviše sviđa. Pogledajte ih u nastvaku i javite nam što mislite.

Slikar Olivier Mourão smislio je ovaj divan prostor za sjedenje u svojoj kući na Ibizi, a koristio je bijeli drveni ležaj i zavjese kako bi osigurao dodatnu privatnost.

Zabave i druženje na otvorenom zahtijevaju savršeno uređen otvoreni prostor. Dobar je primjer ova terasa u kući na Long Islandu u New Yorku u kojoj su nježno prugaste presvlake i garnitura za sjedenje od tikovine izrađeni po mjeri te dekorirani šarenim živim bojama jastuka.

U Meksiku su Cindy Crawford i Rande Gerber uredili svoj otvoreni dnevni boravak u cijelosti od nivala vapnenca i s jastucima za sjedenje u neutralnim nijansama.

Jonathan Adler i Simon Doonan postigli su suvremenu i jako cool atmosferu oko bazena u kući na otoku Shelter.

Svijetli bijeli jastuci izgledaju savršeno na terasi doma u Maroku.

U ovom tripleksu na Manhattanu poduzetnika Michaela Hirtensteina veliki je otvoreni dnevni boravak izrađen od masivnog mahagonija.

Rustikalnim krevetom na rasklapanje opremljena je ova vrtna soba u talijanskoj Umbriji.

U ovoj zelenoj oazi na Long Islandu stolovi i klupe izrađeni od tikovine idealni su za velika okupljanja i druženja.

U svom madridskom domu dizajnerica interijera Isabel Lopez-Quesada uredila je romantično dvorište s krevetom inspiriranim antikom te stolicama.

U svojoj sada već bivšoj kući za odmor u Meksiku George Clooney osmislio je elegantno dvorište, uvijek spremno za zabavu, s prostranim ležajem L-oblika i zgodnim prugastim foteljama.

Dnevni boravak na krovu kuće u Meksiku opremljen je betonskim klupama i plišanim jastucima.

Glumica Jane Fonda stvorila je veličanstveno mjesto za uživanje na terasi svoga doma na ranču u Novom Meksiku, s velikim krevetom i očaravajućim pakistanskim tkaninama.

Lijepa blagovaonica postavljena na stražnjem zidu doma s bujnim vrtom u New Yorku.

Viseća ležaljka na trijemu u šarmantnoj kući u Kaliforniji omogućuje dovoljno prostora za odmor i igru.

U ovoj modernoj kući u Teksasu elegantan prostor uljepšala je jednostavna velika sofa smještena oko ognjišta.

Izvor: AD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:28