NIJE SVE ZELENO...

3 Instagram profila s biljkama kakve još niste vidjeli

U moru zelenih Instagram profila naišli smo na nekoliko neobičnih šarenih...

Razlog zašto obožavamo Instagram jest taj što se na ljudi obično trostruko potrude oko fotografija i estetike. Ovisno o tome koga najviše pratimo, svakim ulaskom na početnu stranicu Instagrama možemo dobiti pregršt inspiracije. Za ljubitelje biljaka ova je godina bila posebna. Čini se kao da je se ove godine otvaralo sve više Instagram profila posvećenih ovim neodoljivim zelenim ljubimcima. Međutim, u moru zelenih, pronađe se i poneki izrazito šareni profil. Osobe koje se bave aranžiranjem cvijeća često će vam reći kako je ova godina bila godina pravih malih inovacija što se tiče aranžiranja.

Stoga smo vam u nastavku pripremili nekoliko šarenijih Instagram profila koji će dodatno uljepšati vašu početnu stranicu Instagrama.

@uunnaamm

Iza ovog profila stoji Manu Torres koja obožava neobične vrste biljaka. Za 2019. godinu najavljuje mnogo putovanja na kojima kreće u potragu za biljkama, stoga je vrijedi zapratiti na toj avanturi.

@wifenyc

Za Sophie su biljke prava umjetnost. Inspirirana prirodom i arhitekturom, ove je godine napravila zaista predivne i neobične kombinacije. Voli se poigravati s granicama prirode te izrazito odskače od tradicionalnog. Stoga, ako ste u potrazi za nečim zaista još neviđenim, ovo izgleda kao pravi Instagram profil za zapratiti.

@j_aime

Iza ovog profila stoji umjetnik Jamie McCuaig. Na prvi pogled, njegovi aranžmani izgledat će vam kao tradicionalne kombinacije cvijeća, međutim, kada obratite pažnju na mjesta na kojima se nalaze i kako se uklapaju u kontekst, bit će vam jasno da se radi o pomalo neuobičajenom stilu. Jamie je svoj stil za portal Domino opisao upravo kao lijep ali neočekivan.

Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:47