URADI SAM

5 ideja za trenutno blistav izgled sobe

 

Proljeće je pred vratima i idealno je vrijeme da u svoje životne prostore unesemo dobre promjene. Ako vam je već dosadio izgled sobe i u potrazi ste za kreativnim idejama, koje će pritom biti i zabavne na dobrom ste mjestu. Danas vam donosimo pet izvrsnih uradi sam projekata za ukrašavanje zidova kojima možete uljepšati vaš životni prostor, a ne iziskuju puno novaca i možete ih napraviti već sljedećeg vikenda.

Mreža

Mreža kvadratnog oblika može biti izvrstan način za ukrašavanje sobe. Uzmite razne predmete i objesite ih na mrežu, a vaša će soba trenutno zablistati.

Ukrasne lampice

Lampice nisu rezervirane samo za blagdane i rođendanske proslave. Njima možete kreirati atmosferu i istaknuti pojedini element uređenja. Objesite ih oko kreveta, na zid s fotografijama ili istaknite policu.

Fotografije

Danas kada svi puno fotografiramo prava je štete sve te gomile fotografija držati u telefonu i kompjutoru kada vam mogu krasiti zid sobe i svakodnevno vas uveseljavati i podsjećati na lijepe životne trenutke.

Pokretne zavjese

Još jedna šarmantna ideja, koja će vašu sobu učiniti romantičnom je mobilna zavjese. Odaberite stil koji vam se sviđa i pokušajte kreirati od fotografija ili papira zavjesu koju možete objesiti u kutak stana koji zjapi prazan ili na neko upečatljivo mjesto.

Geometrijske police

Promjenom položaja ili boje običnih polica možete kreirati posve novi dizajn za vaš zid. Geometrijski oblici mogu izgledati posve drugačije, iako su istog dizajna. Ovisno o načinu na koji ih posložite i naravno, predmetima koje ćete u njih staviti. Mogućnosti je bezbroj, a na vama je da odaberete dizajn koji će biti jedinstven i upečatljiv.

Izvor: jeab.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:57