spremni za put?

5 ključnih komada iz Ikeine kolekcije za putovanja

Osim što se u popularnoj Ikei možete opskrbiti modernim namještajem, lijepim tkaninama, elegantnim posuđem i svim drugim korisnim predmetima za uređenje doma, Ikea nudi i brojna praktična rješenja koja će vam pomoći da putujete organizirano i bez muke. Iz sve veće kolekcije laganih torbi, praktičnih vrećica za pospremanje odjeće i sličnih putnih potrepština izdvojili smo pet ključnih komada koji će vam bez iznimke olakšati život i s kojima ćete se bez brige moći otisnuti na put. Uzmete li u obzir i prihvatljivu cijenu ovih praktičnih predmeta, za malo novca možete biti spremni za svoju novu avanturu.

Šarene UPPTÄCKA bočice za šampon, regenerator, mlijeko za tijelo i slične higijenske potrepštine veseli su dodatak vašoj toaletnoj torbici i s njima sigurno nećete zaboraviti prebaciti svoje najdraže proizvode u manja pakiranja. Različite boje bočica olakšavat će vam snalaženje u žurbi, a i lijep su prizor u putnoj torbi.


KNALLA ruksak može se sklopiti u mali paketić koji možete ubaciti u svoju prtljagu za slučaj da završite na nekoj tržnici ili u nenadanom šopingu pa ga u svakom trenutku možete izvući kako biste oslobodili ruke i omogućili si neometano istraživanje novog mjesta.


UPPTÄCKA ručna prtljaga s kotačićima lagana je i može se sklopiti za lakše skladištenje kada nije u uporabi.

Kompaktni KNALLA kišobran dovoljno je malen da ga možete pospremiti u svoj kovčeg i ponijeti sa sobom kako biste uvijek bili spremni na iznenadni pljusak dok ste u pokretu. Svi smo barem jednom izgubili kišobran, bilo u gradu ili na putovanju, a niska cijena ovog simpatičnog kišobrana neće predstavljati veliki udarac na vaš džep u slučaju da vam se to ponovno dogodi.


UPPTÄCKA vrećice za odjeću olakšat će vam pakiranje i pomoći da odvojite svoje prljavo rublje od čistog, kao i donje rublje od ostatka garderobe te da vaš kovčeg bude uredan i organiziran tijekom cijelog putovanja

Izvor: The Kitchn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:08