BOŽIĆ 2019.

5 najpopularnijih boja za božićne dekoracije

 

Svi se već zabavljaju s božićnim ukrašavanjem i dodavanje omiljenih ili nekih novih blagdanskih ukrasa u svoj dom, ali stvar koju biste trebali razmotriti jest da li odgovaraju vašem kućnom dekoru ili ne. Pronalaženje odgovarajuće boje ili sheme boja i stila koji će se savršeno uklopiti kako ne biste trebali redizajnirati kompletno uređenje vašeg interijera nije neka velika nauka, ali ako želite biti u trendu evo nekoliko trenutno popularnih ideja.

Sezonsko ukrašavanje crvenom bojom

Crvena, naravno, uz zelenu i bijelu boju, ulaz u skupinu tradicionalnih blagdanskih boja i mnogi je koriste za stvaranje blagdanskog ugođaja. Ova naglašena boja izvrsno pristaje uz svaki stil uređenja i ne treba je biti puno. Dovoljna je koja čarapica, jastučić da prostor učini svečanim.

Sezonsko ukrašavanje zelenom bojom

Zelena je još jedna tradicionalna božićna boja, koja se lako može uklopiti u prostor za blagdane u obliku zimzelenih stabala i vijenac, ili nekim drugim prirodnim zimzelenim vrstama.

Sezonska ukrašavanja srebrnom i bijelom bojom

Još jedna omiljena boja za blagdansko ukrašavanje je srebrna. Od srebrnih zvona do srebrnih pahuljica koje vise sa stropom, srebrom ćete stvoriti hladan zimski ambijent i najbolje pristaje uz svijetle i neutralne boje koje se ne ističu previše.

Bijela je još jedna popularna božićna boja. Ona je više minimalistička alternativa srebrnoj i njome možete lako stvoriti čarobni zimski ugođaj. Osim toga, bijelu možete vrlo lako kombinirati s neutralnim i mnogim drugim bojama.

Sezonska ukrašavanja zlatnom bojom

Još jedan omiljena blagdanska boja je zlatna, koja gotovo uvijek izgleda raskošno i jedna je od najomiljenijih blagdanskih boja. Zlato najbolje pristaje uz tople boje, pa će vaši zlatni ukrasi izgledati kao da su dio dizajna interijera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. ožujak 2024 00:07