IZLOŽBA U MSU

6. Device_art festival: Izložba “Strojevi nisu sami”

Nabavite device_art darove za sve koji vole dizajn i tehnologiju

Započeo je 6. Device_art festival u sklopu kojega je upravo otvorena izložba “Strojevi nisu sami”, postavljena na 1500 m² prostora, u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti.

Radovi umjetnika predstavljaju najbolje od svjetske suvremene umjetnosti koja se bavi tehnologijom, robotikom, mašinama i temama poput umjetne inteligencije te kibernetike. Izuzetno velika produkcija festivala, koji od prvih izdanja organizira udruga Kontejner, ovogodišnje će izdanje ubrojiti među najveća događanja u suvremenoj novomedijskoj umjetnosti Hrvatske u posljednjih 10 godina.

Izložba predstavlja 21 rad i 25 međunarodnih umjetnika koji mapiraju suvremeno djelovanje strojeva i ljudsku kohabitaciju s njima. Za vrijeme festivala Zagreb će postati najveće regionalno okupljalište kreativaca, umjetnika, inženjera, znanstvenika i tehnologa. Nakon razgledavanja ove izuzetno zanimljive izložbe, posjetitelji svih uzrasta mogu u dućanu MSU-a kupiti službene device_art torbe i notese.

Radno je vrijeme izložbe od 11 do 18 sati, svaki dan osim ponedjeljka. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna (20 kn za studente i grupe građana, a 15 kn za studentske grupe).

Svake subote u 16 sati bit će organizirano besplatno vodstvo za građane na hrvatskom jeziku. Izložba je otvorena do 3. veljače 2019. godine. Više informacija o programu nalazi se na internetskoj stranici kontejner.org.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 22:34