povratak urednosti

6 elegantnih rješenja za pospremanje cipela

Cipele koje zatrpavaju hodnik u neurednoj hrpi noćna su mora svima koji vole urednost, a i potencijalna su opasnost od spoticanja, pa smo uvijek u potrazi za najboljim i najpraktičnijim rješenjem koje će pritom dobro izgledati. U nastavku vam donosimo šest odličnih primjera kako stvoriti prostor za odlaganje cipela u koji ćete ih s užitkom pospremati i koji će izgledati izvrsno u vašem predsoblju, hodniku ili spavaćoj sobi!

Postavite vertikalnu metalnu mrežu na koju možete vješati svoje cipele za pete ili vezice te ih okružite ukrasnim svjetlima za poseban efekt. Na mrežu objesite i torbu, najdraže fotografije i podsjetnike na sve što morate kupiti i odraditi u svom domu.

Preuredite i prenamijenite klasični ormarić koji ne koristite u dekorativni detalj svoje spavaće sobe! Ratan je posebno trendi u posljednje vrijeme, a ovakav bi vam primjerak pružio dovoljno mjesta za sve cipele koje posjedujete i još ekstra prostor za sitnice.

Klupa koja je ujedno i držač za cipele odličan je višenamjenski komad koji fantastično izgleda!

Niske police na koje možete postaviti cipele koje svakodnevno koristite omogućit će vam da odmah vidite što vam stoji na raspolaganju, a da pritom sve izgleda uredno.

Ako broj vaših cipela premašuje prostorne mogućnosti bilo kojeg hodnika, ne preostaje vam drugo nego da dio svoje kolekcije smjestite u svoju spavaću sobu ili u veliki ormar. Ormar s nisko postavljenim policama poput ovog na fotografiji idealan je jer odjednom možete imati uvid u sve što posjedujete!

Viseći ormarići koje možete iskoristiti kako biste jednostavno sakrili sve svoje cipele odličan su detalj uređenja jer funkcioniraju i kao polica na kojoj možete izložiti dekoracije, odložiti ključeve i slično, a izgledaju iznimno elegantno.

 

Izvor: Daily Dream Decor

Izdvajamo

Iz drugih medija