THE SIMPSONS

6 stilova uređenja interijera najpoznatijeg animiranog dnevnog boravka na svijetu

 

Najpoznatija animirana obitelj zabavlja nas na malim ekranima već gotovo 30 godina. Čini se kako nisu niti malo ostarjeli. Ne mijenjaju odjeću ni frizure, a moramo primijetiti da već gotovo 30 godina nisu osvježili niti svoj dnevni boravak. Smeđi kauč, slika jedrenjaka na zidu, dvije lampe, stolić s nekoliko detalja, šareni tepih i televizor preko puta godinama su ostali elementi ovoj najpoznatijeg dnevnog boravka na svijetu.

Realno, svakom dnevnom boravku bi nakon toliko godina dobro došlo malo osvježenja. Tijekom proteklih 30 godina izmijenilo se mnoštvo trendova u uređenju interijera. Home Advisor stoga je odlučio preurediti ovaj dnevni boravak, i to prema šest različitih stilova dizajna interijera koje vam donosimo u nastavku.

1. Mediteranski stil

U ovom scenariju, Marge bi zasigurno imala raspuštenu valovitu kosu, a dnevni boravak bi bio u pravim ljetnim tonovima. Bijeli kauč možda nije zahvalan za Simpsone, ali vjerujemo da bi Marge s lakoćom riješila i taj problem.

2. Boho stil

U ovom uređenju dnevnog boravka bi svoje prste vjerojatno imala Lisa upravo zato što je karakterističan za osobe slobodnog duha koje vole promišljati o svijetu i stvarima oko sebe i osjećaju snažnu povezanost s prirodom. Međutim, Homer vjerojatno ne bi dopustio takvo što u svom dnevnom boravku. Samo se prisjetimo njegove teorije o tome kako se prijatelji ne dobivaju salatom.

3. Stil inspiriran Hollywoodom

Iako Homer očito prigristi skupe sapune, gotovo smo sigurni da ga ovaj elegantni interijer ne bi pretjerano oduševio. Kontrasti, detalji jarke boje i viseća lampa izgledaju kao potpuna suprotnost originalnom dnevnom boravku.

4. Industrijski stil

Home Advisor ovdje se inspirirao Homerovim poslom u nuklearnoj elektrani. Čini se kao da su svi elementi ostali u dnevnom boravku, samo su poprimili nijanse sive boje.

5. Shabby Chic

Zamislite Homera da gleda televiziju i sjedi sa svojim omiljenim pivom u ovom pomalo girly interijeru. S druge strane, vjerujemo da bi se Marge i Lisa oduševile ovim uređenjem.

6. Moderna klasika

Inspirirani Lisinim sviranjem saksofona, nastala je paleta boja za ovo uređenje dnevnog boravka. Čak je dodan i kao detalj u samom interijeru.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 16:05