DIZAJN & HUMOR

8 originalnih detalja koje ćete poželjeti imati u svojoj kuhinji

Dobre ideje dolaze i onda kada ih najmanje očekujemo. Dokaz za ovu tvrdnju je i tim koji se krije iza web shopa OTOTO.

Dizajneri Ori i Daniel upoznali su se 1999. godine još kao studenti dizajna u Tel Avivu. Pet godina poslije osnivaju OTOTO. Ototo je hebrejska riječ koja na hrvatskom znači "u svakom trenutku". Svojim imenom žele reći kako odlične ideje zaista mogu doći bilo kada.

Njihovi proizvodi su praktične stvari koje svakodnevno koristimo ali u malo drugačijem, pomalo humorističnom obliku. Proizvode potrepštine za kuhinju, kupaonicu i ured, a sve se može pronaći i naručiti na njihovom web shopu. Mnoge stvari inspirirane su upravo mitovima, kao što je onaj o Nessieju, čudovištu iz škotskog jezera Loch Ness. Svoje proizvode dostavljaju u dvadeset zemalja, a mnogi svoje mjesto pronalaze i na raznim izložbama. Osim samog izgleda, ono što im daje dozu simpatičnog humora su i njihovi nazivi te opisi predmeta na engleskom jeziku, od kojih gotovo svaki ima "referencu" koja se odnosi i na uobičajeni kuhinjski predmet i ono kako su ga oni osmislili.

Stoga, ako vam nedostaje nešto zabavno i kreativno među kuhinjskim, kupaonskim i uredskim detaljima, OTOTO uvijek ima odličnu ideju za ponuditi. U nastavku vam donosimo naših osam omiljenih predmeta s njihovog web shopa.

Foto: OTOTO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:36