POVOLJNI I ODLIčNO IZGLEDAJU

9 kuhinjskih dodataka iz Ikee koje obožavamo

 

Bez sumnje, kuhinja je najprometnija prostorija u domu, a koliko je uredna, praktična i organizirana, može utjecati kako se u njoj osjećamo. Očito, puno je lakše i ugodnije kuhati kad imamo pomagače koja nam u tome olakšavaju posao i pritom dobro izgledaju, a ovo je naš popis kuhinjskih predmeta iz Ikee, bez kojih nam je kuhanje postalo nezamislivo.

Plastična vrećica sa zatvaračem ISPAD - 30 komada/29,90 kn

ISTAD je potpuno nova vrećica. IKEA plastične vrećice koje se mogu zatvoriti i koje koristiš u domu i u pokretu sad se izrađuju od obnovljivog materijala. ISTAD vrećice izrađene su većinski od plastike koja dolazi iz industrije šećera. Materijal je i obnovljiv i može se reciklirati.

BEVARA Kvačica za vrećicu - 10 komada, 7,90 kn

Ove kvačice iz Ikee sigurni su "zatvarači", koji osiguravaju da sadržaj vrećice ili ambalaže ostane sigurno zatvoren nakon otvaranja.

PRUTA posuda za hranu – 3 komada/7,90 kn

PRUTA posude za hranu najbolji su način za spremanje hrane. Izdržljive su i lagane pa ih možete bez problema svakodnevno koristiti i nositi sa sobom na putovanje, godišnji odmor ili posao. Zahvaljujući transparentnom materijalu, lakše ćete pronaći ono što tražite bez obzira na to gdje se nalazi. Nekoliko posuda za čuvanje hrane možete slagati jednu na drugu za uštedu prostora u hladnjaku i elementima.

GRUNKA kuhinjski pribor, set – 49,90 kuna

Set od četiri kuhinjska pribora od kvalitetnog, nehrđajućeg čelika - žlica od 33 cm, kutlača od 28 cm, špatula od 34 cm i žlica za tjesteninu od 34 cm. Sve to u Ikei stoji tek 49,90 kuna. Bez problema se mogu prati u perilici suđa.

HUTTEN drveni stalak za 9 boca – 59,90 kuna

Za samo 59,90 kuna u Ikei možete kupiti drveni stalak za 9 boca, koji izgleda minimalistički, a lijepo će se uklopiti u gotovo svaki prostora. Ovo je idealni kuhinjski dodatak za sve ljubitelje vina.

ÖRTFYLLD 3-dijelni set za ulje i ocat - 49,90 kn

Jednostavan, elegantan i praktičan, ovaj set za ulje i ocat od stakla i nehrđajućeg čelika zadovoljit će potrebe svakog domaćinstva. P.S. Može se prati u perilici posuđa.

KRISPIG prijenosni pladanj za kolače s poklopcem - 39,90 kn

Pladanj ima dvostruku funkciju. Jedna je strana glatka i može se koristiti za torte, a druga je izbrazdana za manje slastice poput muffina. Izdržljiv je i jednostavna za korištenje, te je idealan za putovanja ili prenošenje.

RINNIG četka za pranje posuđa – 6,90 kuna

Ova četka se može pohvaliti čvrstim vlaknima za bolje ribanje i rubom strugača koji olakšava uklanjanje tvrdokornih ostataka hrane.Također, zahvaljujući vakuumskom držaču, može se pričvrstiti na sudopere, pločice i druge površine.

NYSKÖLJD Podloga za sušenje posuđa - 14,90 kn

Podloga za sušenje jednostavan je i brz način za dobiti više prostora za sušenje posuđa. Može se postaviti ispod ocjeđivača posuđa za upijanje kapljica. Lako se odlaže kad se preklopi ili objesi na kuku.

Foto: IKEA, Shutterstock

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 04:25