BUDITE ORIGINALNI

9 neočekivanih (i jeftinih) stvari koje možete objesiti na zid

 Cup of Jo
Stvari koje niste niti znali da možete objesiti na zid

Ako ste već umorni od ukrašavanja zidova slikama, plakatima i fotografijama s ljetovanja, ili pak šarenim grafikama, ali ne želite bijele bezlične zidove, na dobrom ste mjestu. Srećom za vas, ima toliko zabavnih i neočekivanih stvari koje možete smjestiti ispod okvira i biti originalni, da ćete se ugodno iznenaditi. Dovoljno je da prošećete do tavana i bacite pogled na kutije s davno zaboravljenim pločama, markama, sličicama, čipkama, goblenima, napravite selekciju najdražih i vaša nova slika za zid je tu. Što je najbolje, sve te stvari koje s razlogom čuvate, konačno mogu ugledati svijetlo dana, uveseljavati vas, a i dobar su temelj za neku već pomalo zaboravljenu priču kojom ćete zabaviti prijatelja ili prijateljicu kada vam dođe u goste.

Cup of Jo

Tapeta

Bez obzira da li imate tapetu iz prethodnog projekta ili volite određeni uzorak, ali si ne možete priuštiti tapetu za cijelu sobu, uokvirivanje uzorka tapete je pametan projekt koji će donijeti zabavu i malo osobnosti u svaku sobu. Možete uokviriti dio, ili ju izrezati i smjestiti u četiri manja okvira kako biste stvoriti šaren dizajn moment.

CD omoti uređeni kao Instagram fotografije

Snimljeni albuma izgledaju lijepo zarobljeni u okvirima, zar ne?

Kolekcija poštanskih markica i razglednica

Još uvijek imate marke koje ste sakupljali u albumu ili kutiji? Ili kičaste razglednice s vaših putovanja širom svijeta? Nemojte gurati te uspomene u ladicu. Umjesto toga, uokvirite vašu zbirku papira poput ovog kolaža na fotografiji iznad.

Rupčići

Ovog se zaista nikada ne bi sjetili, a vi?

Odjeća koju volite

Uz odjeću nas često vežu sentimentalni osjećaji, pa zar ne bi bila lijepo uokviriti najdraže komade? Može to biti pulover vašeg djede ili najdraža vintage suknja.

Omoti omiljenih knjiga

Jeste li bibliofil i ljubitelj umjetnosti? Imate romane razbacane na svakom stolu, polici i ormariću? Zadržite ovu opsesiju uokvirivanjem omiljenih naslova knjiga.

Vrijedni recepti

Od bakinog recepta za najbolju pitu od jabuka do prvog ručka koji ste napravili za dragu vam osobu, uokvirivanje uputa za kuhanje je slatki i sentimentalan potez.

Inozemni novac

Bilo da putujete puno ili želite zadržati uspomene na odmor koji vam je ostao u lijepom sjećanju, ali i računi mogu biti zabavna instalacija na zidu.

Tapiserija

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. travanj 2024 01:01