NEODOLJIVI ŠIK

Ah, ti divni glamurozni boravci s Instagrama!

 

Glamurozni stil vole mnogi. Instagram je preplavljen fantastičnim fotografijama glamuroznih interijera koji su šik i luksuzni. Ako vam se sviđaju takvi interijeri i niste sigurni kako postići taj stil u svom prostoru, danas vam donosimo gomilu ideja koje možete isprobati i to u dnevnoj sobi.

Boje

Ako mislite da glamurozni stil leži u ružičastoj i lila boji, grdno se varate. Nijanse ružičaste i lila možete koristiti ako baš želite ženstveni dnevni boravak. No, ono što možete isprobati su neutralne i čisto bijele nijanse, koje su bezvremenske, nikada ne izlaze iz mode i s njima jednostavno ne možete pogriješiti. Sve nijanse sive od golubice do grafita, također su dobrodošle za stvaranje bezvremenskog glamuroznog prostora. Ili možete pokušati s monokromatskom kombinacijom crne i bijele koja u kombinaciji s ružičastom i sjajnim metalima radi čuda.

Teksture

Čak i ako ste odabrali neke druge nijanse, još uvijek možete interijer učiniti razigranim i glamuroznim. Bitno je da upotrijebite odgovarajuće materijale i teksture kako biste postigli željeni glam osjećaj. Prije svega, to su sjajni metali - mjed, srebro i bakar. Mogu to biti noge od namještaja, lampe, slike i foto okviri i drugi predmeti. Kristalni luster je recimo postao nezamjenjiv dio vrlo glamuroznih prostora i trenutačno će dodati interijeru pravu dozu glamura. Ogledala su također dobrodošla, mogu se objesiti na zidove, ili to mogu biti zrcalne slike, pa čak i stolići za kavu. Što se tiče udobnosti, popularno je umjetno krzno u bojama i nijansama prema želji. kao i printevi sa životinjskim uzorkom.

Jastuci, tepisi i pokrivači od umjetnog krzna su česti, a što se tiče životinjskih uzoraka, to su obično tepisi i jastuci.

Drugi stilovi

Dizajniranje interijera isključivo u glamuroznom stilu gotovo je nemoguće, jer uvijek je tu namještaj, umjetnost i dekor drugih stilova. Može to biti moderan ili retro stil, skandinavski ili gotički, ili bilo koji drugi koji smatrate prikladnim za ovu kombinaciju. Odaberite namještaj, umjetnička djela i dodatke prema stilu koji želite ugraditi i učinite svoj interijer super modernim!

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 16:13