OBJEKT ŽUDNJE

Andrée Jardin, oprema za čišćenje koju ćete obožavati

 

Lijepe nas stvari čine sretnima, zar ne? Brojna su istraživanja pokazala, ako se okružimo lijepo dizajniranim svakodnevnim predmetima bit ćemo dobro raspoloženi i zadovoljniji, jer oni imaju isti učinak na naše zadovoljstvo i raspoloženje kao i vježbanje ili promatranje umjetničkih djela. Lijepi i funkcionalni predmeti uz to nas čine smirenijima, a smiren i zadovoljan um može osloboditi sav svoj kreativni potencijal. Što osobito dolazi do izražaja kada smo prisiljeni obavljati kućanske poslove, koje budimo iskreni, nitko ne voli.

Većina nas danas živi ubrzano i rastrgnuti smo između posla i doma te nemamo vremena za redovito pospremanje stana. Istodobno, svi težimo nekom redu i smirenosti kada dođemo kući umorni s posla. I zato, kada dođe vikend i neželjeno pospremanje, bitna nam je funkcionalnost proizvoda koje koristimo. Predmeti koji imaju nisku razinu funkcionalnosti smanjuju nam kreativnost za gotovo polovicu i zato je dobro prostor u kojem živimo ispuniti lijepim i funkcionalnim predmetima koji će nam biti zaista od pomoći. A upravo je takva oprema za čišćenje francuske obiteljske tvrtke Andrée Jardin.

Već više od 60 godina proizvodi Andrée Jardin krase domove diljem svijeta. Riječ je o francuskom obrtu specijaliziranom za izradu ručno rađenih i kvalitetnih četka, metla, kistova i druge opreme za čišćenje doma, koja izgleda fantastično. Sama izrada četka temelji se na iskustvu nekoliko generacija, a proizvodnja u malim količinama i danas je zanatska.

Njihovi kistovi, bilo da su izrađeni od konjske dlake ili svile, savršeno štite i čiste moderne podloge i podove - od prirodnog kamena i terakote do mozaika, epoxy poda i rijetkog parketa. Osim toga, ovu lijepu, kvalitetnu, trajnu i praktičnu opremu za čišćenje ne trebate skrivati, možete ju slobodno odložiti bilo gdje u svom domu.

Što reći osim - trk do Modus trgovine i kupite si četke i metle iz Andrée Jardin kolekcije. Vjerujte nam, popravit će vam dan svaki put kad ih ugledate.

POGLEDAJTE VIDEO!

ANDREE JARDIN-HD from Andrée Jardin on Vimeo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:36