HIT PROIZVODI

Asortiman detalja za dom obitelji Cigit inspiriranih kravatom

Suveniri s pričom o hrvatskoj baštini. Vaza od bronce  s reljefnim prikazom grba kralja Tomislava i križ s krstionice kneza Višeslava samo su dio ponude C-Designa

Ljubav prema hrvatskoj baštini i zajednički rad više generacija obitelji Cigit rezultirali su novim asortimanom jedinstvenih hrvatskih suvenira. Vaza, kao primarno osmišljeni proizvod od kojeg se dalje razvijao cjelokupni asortiman, proizvodi se od bronce u ljevaonici s velikim iskustvom u izradi ekskluzivnih proizvoda ovoga tipa.

Ostali proizvodi, zdjelica i privjesci za ključeve, također se izrađuju od visokokvalitetnih materijala pridajući posebnu pažnju završnoj obradi. Cilj suvenira je predstaviti Hrvatsku ujedinjujući njeno znamenje.

Nailazimo tako ovdje na brončanu vazu u obliku kravate s reljefnim prikazom hrvatskog grba, kralja Tomislava, procesijski križ s krstionice kneza Višeslava, pulsku Arenu, kulu Minčetu, Orlandov mač, Vučedolsku golubicu, Zagrebačku katedralu, Kamenita vrata, crkvu Svetog Donata i splitsku katedralu Svetog Dujma, ali i u cijelom svijetu prepoznatljivu hrvatsku kravatu.

Proizvodi su dostupni direktno kroz C-Design (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) te u odabranim suvenirnicama.

Foto: C-Design

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 18:46