proljetne dekoracije

Bicikli u cvijeću

Dolaskom proljeća sve češće boravimo u svojim dvorištima i vrtovima, uređujući ih s posebnim užitkom kako bismo stvorili pravi produžetak svoga dnevnog boravka na svježem zraku. Jedna stvar koja sigurno čini prostor puno ljepšim i ugodnijim za boravak sadnja je raznolikog cvijeća koje će svojim bojama razvedriti i najveće mrgude, a ako ste slučajno jedna od onih osoba kojima uzgoj cvijeća jednostavno ne ide od ruke, uvijek vam ostaje mogućnost ubiranja ili kupnje svježeg cvijeća kako biste u svoj prostor unijeli malo šarenila.

Foto: Hi Miss Puff


Foto: weheartit.com


Foto: Hi Miss Puff

Osim tipičnih vaza i tegli s cvijećem, postoji još jedan način izlaganja cvijeća koji nas oduševljava, a riječ je o proljetnim biciklima! Već godinama niste sjeli na svoj stari bicikl i on samo skuplja prašinu u podrumu ili garaži? Izvucite ga van i od njega stvorite šarmantan stalak za teglice posađenog cvijeća ili pak odličan držač za raskošne proljetne bukete. Naravno, prvo ga je potrebno malo osvježiti pa uzmite kist u ruke i obojite svoj bicikl u svoju najdražu nijansu, a potom na njega postavite držače za tegle s cvijećem, upletite samo cvijeće među žbice kotača i ukrasite ga po želji.

Foto: plumprettysugar.blogspot.com.au


Foto: Playbuzz

U slučaju da ipak zaključite da je vaš bicikl još uvijek u voznom stanu, to ne znači da ga svejedno ne možete ukrasiti cvijećem koje će vam predivno mirisati dok se vozite gradom i jednostavno vaš dan učiniti ljepšim. U nastavku smo izdvojili vedre i slatko uređene bicikle da vas nadahnu na stvaranje ovog jedinstvenog ukrasa za vas i vaš vrt!


Foto: itsy-bits-and-pieces.blogspot.com


Foto: Pinterest


Foto: Hey Wedding Lady


Foto: la-corde.tumblr.comFoto: Hi Miss Puff


Foto: Hi Miss Puff


Foto: hative.com


Foto: ffranboise.tumblr.com


Foto: Simplyhue


Foto: Hi Miss Puff


Foto: El blog de Vita


Foto: Garden Lovers Club


Foto: appreciatingthis.tumblr.com


Foto: Garden Lovers Club


Foto: modvintagelife.blogspot.com


Foto: insanebazar.com


Foto: thecottagemarket.comFoto: junkchiccottage.blogspot.com

Izvor: House Beautiful

Izdvajamo

Iz drugih medija