NEODOLJIVA KOMBINACIJA

Bijeli mramor i minimalizam zaljubljeni par

Prava doza luksuza i osobnosti iz salona Vodotehnika

Iako se mramor već stoljećima koristi u uređenju interijera, njegov atraktivan uzorak sada je popularniji no ikad! Ovoga puta, osim u raskošnim interijerima koristi se i u modernim, minimalistički uređenim prostorijama kojima pridodaje dozu luksuza i jedinstvene osobnosti.

Kao pravi zaljubljeni par, mramor i minimalizam, neizostavna su kombinacija zanimljiva onima koji kreću u uređenje ili preuređenje životnog prostora.

Vodotehnika, pločice CALACATTA LUX 120 X 240-120 X 120 cm

Vodotehnika, pločice Golden Calacatta Lux 60 x 120 cm + List. Aspen Naturale

Vodotehnika, Santagostin PURE MARBLE ONICE WHITE

 

„Zidne i podne obloge koje svojim tipičnim šarama i šarmom imitiraju ovaj desetljećima korišten prirodni materijal najčešći su izbor onih koji žele postići slojevito uređenje interijera. Među njima najtraženiji je svijetli, točnije bijeli mramor, jer se najbolje slaže s dekorativnim elementima poput drveta i krzna, tipičnim za hygge tj. dansku filozofiju i načina života“, objasnila je Gordana Barun iz salona Vodotehnika.

Vodotehnika, Santagostino PURE MARBLE_PALISSANDRO SKY

 

Cijenjene su zbog klasičnog pečata koji daju interijeru, čime i ljepota minimalističkih prostora dolazi do punog izražaja.

„Dekorativne obloge s efektom mramora svojim uzorcima svim prostorima daju pravu dozu elegancije i osobnosti. Kao simbol bogatstva i ljepote sada su ponovo aktualne. Jedan od razloga je i taj što pripadaju prirodnim materijalima, a koji su ove sezone također doživjeli svoj veliki povratak“, kaže Gordana Barun iz Vodotehnike.

Vodotehnika, pločice Flaviker STRIPE

Vodotehnika, pločice Flaviker FRAME

Vodotehnika pločice Flaviker

 

Ovaj novouređeni Boutique de Céramique smješten na zagrebačkom Jankomiru nudi zvučna imena svijeta keramike, među kojima su cijenjeni Sant'Agostino, Supergres, Piemme i Flaviker, a čiji proizvodi vrhunske kvalitete i talijanske izrade nemaju konkurencije.

Vodotehnika, pločice Supergres purity Calacatta Lux

Vodotehnika, pločice mramor uzorak SantAgostino arabescato, ocean grey

Vodotehnika, pločice mramor uzorak SantAgostino THEMAR

Vodotehnika, pločice mramor uzorak SantAgostino THEMAR

Vodotehnika, pločice mramor uzorak SantAgostino THEMAR

Vodotehnika, pločice mramor uzorak SantAgostino THEMAR

Vodotehnika, pločice mramor uzorak SantAgostino THEMAR

Vodotehnika, pločice CALACATTA LUX 120 X 240 cm + COZY HONEY

 

Stoga, ako želite dodati stil, funkcionalnosti i ljepotu u svoje interijere pomoću prirodnih materijala, svakako svratite u salon Vodotehnika i izaberite najbolje rješenje za svoj dom ili objekt kojeg uređujete.

Radno vrijeme salona Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Zagreb: radnim danom od 8 do 20 h i subotom od 8 do 13 h.

Više informacija: www.salon-vodotehnika.hr 

 

Izdvajamo

Iz drugih medija