MORSKI BOŽIĆ

Blagdanski trend za sve ljubitelje mora

Morske sirene inspiracija su mnogima, i to od davnina. A zatim su pokucale i na vrata naših domova pa se sada u njima planiraju zadržati i za vrijeme blagdana.

Klasičnim božićnim čarapama i ukrasima ove su se godine pridružili morski motivi. Božićne čarape dobile su u potpunosti novo ruho, i to u obliku sireninog repa s raznim teksturama koje možemo svrstati u sjajne božićne, ali i u ljetne. Božićne kuglice također su dobile svoje morsko ruho, pa ih se tako može pronaći u obliku sirene, meduze, sjajne ribe i nasmijanog bisera u školjki.

Tim portala House Beautiful postavio je i malu anketu kako bi ispitali mišljenje svojih čitatelja o ovakvim drugačijim i neuobičajenim božićnim ukrasima. Trenutno je čak 80% čitatelja koji su sudjelovali u anketi oduševljeno ovim morskim motivima.

Detalje inspirirane morskim sirenama možete pronaći na stranicama Targeta, Asosa i Anthropologiea i Etsyja.








Motivi i detalji inspirirani morskim sirenama već su zavladali interijerima. Online trgovine odnedavno u ponudi imaju predivne stvari koje zaista možemo zamisliti u svojim domovima. Više o ovom trendu i pretvaranju doma u romantičnu morsku oazu možete saznati i ovdje.

Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 12:03