čipirani kišobran

Blunt Umbrella, prvi kišobran koji doista ne možete izgubiti!

 

Koliko vam se samo puta dogodilo da ste ujutro ponijeli kišobran na posao, a onda ste ga negdje zametnuli i kasnije izašli na ulicu nespremni za pljusak koji, prema Murphyjevu zakonu, baš u tom trenutku uvijek počinje padati. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, taj iznimno dosadan problem gubljenja kišobrana sada je stvar prošlosti!



Rješenje za zaboravnost možete pronaći u obliku pametnog kišobrana tvrtke Blunt jer čudesni Blunt Umbrella kišobran je koji u sebi krije pjevajući čip pod imenom Tile, koji odašilje lokaciju izgubljenog kišobrana na pametni telefon vlasnika!


Pomoću aplikacije možete "nazvati" svoj kišobran, koji potom počne pjevušiti melodiju i tako privlači vašu pozornost sve dok ga ne pronađete. Ako ste u krugu od 30 metara od samog kišobrana, odnosno ako ne znate gdje ste ga pospremili u svojem domu ili automobilu, odnosno gdje ste ga odložili u restoranu, simpatično pjevušenje pomoći će vam da ga lako pronađete.


U slučaju da ste se ipak malo više udaljili, u pripadajućoj aplikaciji za mobitel možete vidjeti posljednju zabilježenu lokaciju svojeg kišobrana, koja vam kaže u kojem se smjeru trebate uputiti u svojoj potrazi. Osim što pjeva i vlasniku može dojaviti svoju posljednju lokaciju, ovaj kišobran ima i jednu od najčvršćih struktura na tržištu, što sprečava njegovo izvrtanje kada počne puhati jak vjetar.

Dolazi u tri veličine i brojnim bojama, a cijene se kreću od 450 do 750 kuna, ovisno o modelu. Želite li stati na kraj zaboravnosti i gubljenju kišobrana koji glavu čuva, Blunt Umbrella možete naručiti na službenoj stranici tvrtke Blunt.

Izvor: Inhabitat

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:34