PREDVIĐANJA ZA 2019. GODINU

Boja za zidove koja će biti hit sljedeće godine!

 

Tek je lipanj, a već se priča o sljedećoj godini. Ova vijest je trenutno odlična za one koji planiraju preuređenje doma ili preseljenje u novi – tek iduće godine. Ali može inspirirati i ostale za novi projekt bojenja zidova u domu.

PPG čini tim svjetskih stručnjaka za boje. Nakon što su detaljno analizirali životne stilove, demografske i geografske faktore te globalne trendove prošlih godina, donijeli su zaključak kako će sljedeće godine trendovi ići još i više prema prirodnoj tematici. Sve prirodno je veliki hit u interijerima ove godine, a postaje još veći sljedeće godine.

Rezultat njihovog istraživanja je Nights Watch zelena boja – tamna nijansa zelene boje koja izgleda umirujuće, elegantno i profinjeno.

Iz PPG-ja kažu kako je nastavak tematike prirode u interijerima zapravo samo odgovor na današnji ubrzani životni stil. Domovi nam postaju isključivo oaze u kojima se želimo opustiti nakon napornog radnog dana i svih ostalih obaveza. Najbolje se opuštamo uz zelenu boju i elemente koji nas podsjećaju na opuštajuće zelene oaze u prirodi, daleko od gužve i buke.

Također, kažu da je jako blizu ovoj nijansi zelene bila i Golden Field – senfasta nijansa žute boje, za koju ove godine kažu da uzima mjesto pastelnoj ružičastoj boji.

Kako bilo, uvjereni smo da ćemo sljedeće godine u interijerima viđati i Golden Field i Nights Watch.

Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:43