Pokloni živu biljku za Valentinovo!

BOTANIKE Poklon bon

Jeste li već odlučili što ćete pokloniti svojoj najdražoj osobi za Valentinovo? Znamo, ponekad nije jednostavno pronaći pravi poklon, ali ne brinite imamo jedan lijepi prijedlog za vas!

Cvijeće svi volimo i buket svježeg cvijeća uvijek je dobrodošao. No, zašto ove godine ne biste svoju voljenu osobu razveselili i poklonili neku lijepu živu biljku?

Ekipa iz Studija Botanike je mali, ali svestrani tim stručnjaka koji objedinjuje arhitekturu, dizajn i hortikulturu, a sve kako bi u domove unijeli svima nam neophodan tračak prirode. Za Valentinovo su za sve koji žele voljenoj osobi uljepšati dan, ali i puno dana i mjeseci nakon Valentinova kreirali poklon bon s personaliziranom porukom i iznosom po želji. Što kažete, zvuči odlično! I izgleda predivno.

U Studiju Botanike zaista su se potrudili i u keramičku teglu modernog dizajna i vrhunske izrade smjestili različite biljke. Biljku jasno sami odabirete, a svaka je pakirana u ručno izrađenoj poklon vrećici od ekološki prihvatljivog kraft papira koji je prilagođen svakom aranžmanu s personaliziranom porukom.

U nastvaku pogledajte ponudu, a biljke možete naručiti putem weba Studio Botanike ili Facebooka.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:58