Zabavne alternative

Božićna drvca za male prostore

Zabavne alternative živom božićnom drvcu

Prošle godine jednostavno su vas izluđivale iglice koje su padale s vašeg božićnog drvca? Živite u malom stanu i doista nemate prostora za klasičnu jelku? Onda su ideje u nastavku prava stvar za vas! Postoji bezbroj zabavnih načina na koje možete izraditi svoje drvce i pritom ga pretvoriti u efektan ukrasni detalj o kojem će se pričati!

Ovo drvce zanimljivog izgleda izrađeno je od drvenih štapića obojenih u različite nijanse zelene boje i obješenih s visine! Malo zahtjevniji projekt, ali je njegov rezultat svakako atraktivnog izgleda.

Dvije drvene daske izrezane u obliku trokuta i potom spojene u 3D oblik drvca uvijek možete iznova bojati i oslikavati kako biste svake godine imali drugačiji bor i pritom se dobro zabavili. Saznajte kako ga izraditi na linku.

U mali stan savršeno će se uklopiti malo, minimalističko drvce izrađeno od drvenih štapova! Rekreirajte ga ovako!

Izradite geometrijsko drvce od špage tako što ćete na zid pričvrstiti pravilo raspoređene prozirne kukice u obliku trokuta te kroz njih provlačiti špagu sve dok ne popunite prostor. Pogledajte kako izraditi ovaj zabavni ukras na poveznici.

Ovo veselo drvce izrađeno je od rupičaste daske obojene u zelenu boju postavljeno je na betonsku bazu. Rupice možete iskoristite za vješanje ukrasa, a izradite ga prateći upute na linku.

Za ovaj primjer treba vam velika tkanina, boje, kist i drveni štap na koji ćete tkaninu objesiti. Obojite tkaninu mat crnom bojom, a potom bijelom iscrtajte oblik bora i dodatno ga ukrasite.

Ako imate pristup zelenim granama, ukrasnom selotejpu i lampicama, imate sve što vam treba kako biste stvorili ovu zabavnu alternativu pravom boru. Dodajte koji cvijet, drage sličice i slične ukrase i gotovi ste!

Ovaj simpatični bijeli bor izrađen je od papira, a njegovu veličinu možete prilagoditi svom prostoru. Počnite od spužvaste baze, a zatim slažite slojeve jednostavno smotanog papira koji ćete ljepljivom trakom pričvrstiti za središnju os.

Ovaj veseli primjer izrađen je u potpunosti od drva, a ima odvojivo postolje kako bi mogao funkcionirati i kao odlična oglasna ploča nakon što Božić prođe. Upute kako ga izraditi pronađite na blogu Paper& Stitch.

Zelene resice i bakrene cijevi možete iskoristiti kako biste stvorili ovaj neobičan ukras za zid. Evo kako.

U nastavku pogledajte još izvrsnih primjera!

Izvor: Apartment Therapy

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 10:09