IZ NEUTRALNOG U ELEGANTNO

Bračni par napravio je veliki makeover svog dnevnog boravka

Vlasnici kažu kako oko njih svi bili skeptični oko odabira tamnije nijanse plave boje.

Što kada se odlučite na preuređenje dnevnog boravka koji ionako izgleda lijepo? Vrijedi li uopće riskirati s takvim pothvatima?

Nakon što pogledate preuređenje dnevnog boravka jednog bračnog para, uvjerit ćete se da je ponekad dobro riskirati. Njihov prethodni dnevni boravak bio je neutralnih nijansi, ali topao i ugodan. Bio je baš onakav dnevni boravak na kakav jednostavno naviknete. Međutim, iako topao i ugodan, uređenje starog dnevnog boravka nije sadržavalo karakter vlasnika i baš zato ga opisuju kao pomalo "dosadno" uređenje.

Kada su se vlasnici odlučili za plave zidove, svi su im savjetovali da ne riskiraju. Međutim, finali rezultat ispao je fantastično.

Namještaj, predivan zlatni ormarić koji je bez sumnje zvijezda interijera i sve dekoracije stvorili su jednu predivnu priču elegantnog i toplog dnevnog boravka.

Plava boja zidova savršeno je istaknula zlatnu komodu i okruglo ogledalo iznad bijelog kamina. U ovakve nijanse dnevnog boravka pastelni ružičasti i sivi detalji došli su zaista kao naručeni.

Slike nakon preuređenja slijede u nastavku.







Izvor: Ideal Home

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:38