Njemački dizajn

Bulthaup b3, fantastična nova kuhinja poznatog njemačkog proizvođača

 

Preuređujete svoj dom i još uvijek niste pronašli idealno rješenje za svoju kuhinju, a rado biste u nju uklopili minimalistički, ali prilagodljiv namještaj koji odiše elegancijom? Rješenje vaših problema prekrasne su Bulthaup kuhinje! Ova njemačka tvrtka koja posluje već više od 60 godina osvojila nas je profinjenim dizajnom svog kuhinjskog sklopa zvanog b3.



Spomenuti sustav b3 daje vam slobodu da realizirate svoje ideje i snove stvarajući prostor koji vam savršeno odgovara. U sklopu sustava nalazi se višenamjenski zid koji može poslužiti za postavljanje ormarića, ali i drugog prostora za odlaganje poput polica, a koji spaja namještaj s prostorijom i podržava funkcije poput odvoda vode.


U okviru kuhinje b3 nalazi se i kuhinjski otok koji će postati središnja zona vašeg doma jer je kao stvoren za druženje s obitelji i prijateljima,. Otok dolazi u dvije varijante - na nogicama koje ga odišu od poda ili postavljen direktno na pod.



Za izradu namještaja i ostalih površina koristi se laminat prekrive s više slojeva laka, a svaka tekstura dobivena je ručnom izradom pa je stoga svaka b3 kuhinja zapravo jedinstvena. Laserski rezane plohe izgledaju besprijekorno!



Svi se elementi mogu prilagoditi vašim željama, od polica s razdjelnicima do funkcionalnih elemenata za vješanje alata i uređivanje same kuhinje.

Više informacija o ovom prekrasnom kuhinjskom sustavu potražite na službenim stranicama brenda Bulthaup.

Izvor: Bulthaup

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 11:32