RJEŠENJE ZA 5

Cigleni zid u hodniku

Želite da vam ulazni hodnik izgleda udobno i toplo?

Površinom iznimno mali i mračan, možda uzak i predugačak ili pak prevelik u odnosu na ostatak stana? Svaki je ulazni prostor drugačiji. No, kakav god bio, riječ je o vrlo korisnom, ali nažalost često zanemarenom dijelu doma.

Hodnik je prostorija koju vaši gosti prvu primijete, stoga je jako bitno kako je uređen. Vješalica, ormarić za cipele, ogledalo, sjedalica ili neka klupica neki su od osnovnih komada koje bi trebao sadržavati svaki hodnik. Tu se može naći i neki ukrasni stolić, police, sobno bilje i slike na zidu.

Posebno je bitno da taj ulazni prostor odiše toplinom, a jedan od cool načina u posljednje vrijeme je ukrašavanje zida ciglom. Cigleni zidovi su veliki trend u posljednje vrijeme, a izgledaju prirodno osobito u hodnicima i kuhinji. Čak i ako vaš dom nije uređen u industrijskom stilu zid od opeke može biti pun pogodak.

Tradicionalna cigla u crvenkastim tonovima upravo je ono što vam je potrebno kako bi vaš ulaz bio moderan i jedinstven. Ona se izvrsno uklapa u gotovo svaki stil uređenja doma - industrijski, moderan, rustikalni, minimalistički, skandinavski ili muški. Pogledajte neke odlične primjere!

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 15:33