POSTAO JE VIRALNI HIT

Cijeli internet je poludio za Garyjem, preslatkim mačkom koji obožava planinarenje!

 Instagram/greatgramsofgary
Iako većina mačaka najviše voli izležavanje na suncu, on sigurno nije jedan od takvih

Simpatičan Gary petogodišnji je mačak koji je postao popularan na društvenim mrežama iz vrlo zanimljivog i neobičnog razloga. Naime, ne samo da ima vlastiti Instagram profil na kojem njegove svakodnevne avanture dnevno prati više od 194 tisuća ljudi, ovaj mačak poseban je i po tome što obožava planinarenje.

Zajedno sa svojim vlasnicima, Gary redovito putuje, planinari i penje se na najviše moguće točke na svijetu. I uz sve to savršeno pozira i pravi je maneken. Kako kaže njegov vlasnik James, Garyjevu ljubav prema planinarenju otkrili su tek prije godinu dana kada im je igrom slučaja pobjegao iz kuće. Shvatili su da je željan avantura i da uživa biti vani. Sve ostalo je povijest.

- Ispada da je Gary oduvijek volio istraživati. Na putovanja smo ga počeli izvoditi kad mu je bilo oko četiri godine, nakon što je nekoliko puta pobjegao iz našeg stana. Vrlo smo brzo shvatili da uživa na svježem zraku, a uvijek ga vodimo na uzici (za svaki slučaj) - rekao je Garyjev vlasnik za portal My Modern Met.

Ako mislite da bi i vaš mačak uživao u avanturama na otvorenom poput Garyja, James nudi nekoliko korisnih savjeta.

- Moj najveći savjet za ljude koji žele pokušati nešto slično bio bi polako odlaziti na putovanja i biti strpljiv. Kad je Gary tek kretao u ovakve avanture, jednostavno bismo krenuli i išli korak po korak. Odatle smo sve postupno radili putem. Na samom početku, mi smo uvijek nosili neku nosiljku ili ruksak sa sobom. Gary je tako mogao ući unutra ako se ikad preplaši, umori ili mu bude hladno kad smo duže bili vani - dodao je James.

Izvor: My Modern Met

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:05