Uz HURR, Ribafisha i Čisteće Medvjediće

Dan očeva 2023. na Srednjacima uz akciju čišćenja parka

 HURR
Domagoj Jakopović Ribafish, kolumnist, novinar i gastro bloger podsjetit će nas na važnost kvalitetno provedenog vremena s djecom

Dan očeva obilježava se u 52 države, a u Hrvatskoj dan kada slavimo očinstvo pada na 19. ožujka. I ove godine Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) priprema poseban zabavno-edukativni program i kvalitetan nedjeljni provod za cijelu obitelj. Partneri događanja su Ribafish i Čisteći Medvjedići, koji će sudionicima, roditeljima i njihovim klincima pomoći da zajedno očiste dječji park Srednjaci.

image
HURR

Program počinje u nedjelju, 19. 3. u 11 sati u dječjem parku Srednjaci, ulaz je slobodan, a sve posjetitelje očekuje puno zabave, smijeha i sponzorskih poklona. Tata Juraj Petravić djeci će ispričati kako životinje osnivaju svoje obitelji i kako se zajedno brinu za potomke. Domagoj Jakopović Ribafish, kolumnist, novinar i gastro bloger podsjetit će nas na važnost kvalitetno provedenog vremena s djecom, zaštite okoliša, a podijelit će s nama i doživljaje i avanture s projekta RokOtok.

image
HURR

A zatim na scenu stupaju Čisteći Medvjedići, koji će sve sudionike povesti u čišćenje parka Srednjaci. Sponzori su se pobrinuli za poklone, organizatori i partneri za alat i opremu za čišćenje, a na roditeljima i klincima je da donesu dobru volju, vedar duh i osmijeh na licu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. ožujak 2023 12:02