BLAGDANSKI BROJ KOJI SE NE PROPUŠTA

Novi božićni broj časopisa D&D potražite na svim kioscima!

Osvoji vrijedne nagrade (usisavač, blender, pegla, radijator...) PLUS DAR SVIM ČITATELJIMA: dizajnirani stolni kalendar za 2018.godinu

Dragi naši čitatelji, božićno izdanje magazina Dom i dizajn do daljnjeg možete potražiti na svim kioscima. Nikad raskošnije i nikad sadržajnije božićno izdanje magazina D&D izašlo je na čak 116 stranica. Moramo priznati da uvijek s velikim guštom pripremamo prosinačko izdanje magazina D&D jer je sve jako dinamično, svjetlucavo, ispunjeno odličnim pričama i još boljim blagdanskim interijerima.

Nekako, uvijek baš ovo izdanje ima super atmosferu i energiju. Zato s ogromnim ponosom najavljujemo što vas sve čeka sutra u novom broju D&D-a: kako bi vam olakšali potragu za savršenim blagdanskim ukrasima i dekoracijama, ali i poklonima, tu je nikad veća shopping-patrola s odabirom najboljih proizvoda koje trenutno možete pronaći u domaćim, ali i stranim trgovinama. Vodimo vas u najslađe mjesto u Zagrebu, carstvo finih zalogaja, Miss Donut, a predstavljamo vam i kreativku Katarinu Šporčić iz domaćeg brenda Woodštok koja je osmislila sklopivi bor od drva koji će vam trajati vječno. Odlično, zar ne?

Naravno, i ovaj mjesec smo posjetili brojne inspirativne blagdanske interijere. Tako smo razgledali zagrebački stan blogerice Lidije Tomas Matijević, rustikalnu kuću obitelji Brlečić u Donjem Stupniku i snježnobijeli moderni stan mladog bračnog para u Umagu. Da sve bude zanimljivije, svi ovi interijeri dolaze u genijalnom blagdanskom ruhu koje će vas sasvim sigurno inspirirati.

A pravo iznenađenje zapravo je naša tema broja u kojoj smo okupili najbolje kreativce Hrvatske koji su nam otkrili koji su trendovi Božića 2017., što naglasiti, a što ne i kako to sve uklopiti u već postojeći životni prostor. Slobodno im ukradite ideje, neće se ljutiti.

No, to nije ni približno sve. U časopisu D&D, koji izlazi ovu nedjelju uz Jutarnji list, imate priliku osvojiti čak 20 sjajnih stvari, od dizajnerskog stolca, preko blendera i aparata za kavu pa sve do usisavača i radijatora. Uključite se, pišite nam kreativne mailove i osvojite proizvod koji želite. A za kraj ove godine, naš poklon vama je stolni, dizajnirani kalendar za 2018.godinu.

Nadamo se da ćete uživati u božićnom izdanju časopisa D&D. Želimo vam Sretan Božić te zdravu, uspješnu i sretnu 2018.godinu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 03:56