Zaha Hadid Design

Dizajnerske torbice za ljubiteljice elegancije

 

Francuska tvrtka Perrin Paris od 1893. godine proizvodi predmete od najfinije kože i poznata je po tome što često spaja modu i nakit kako bi stvorila upečatljiv modni dodatak za modernu i profinjenu ženu. Njihov najpoznatiji proizvod su clutch torbice s jedinstvenim narukvicama izrađenim od najrazličitijih materijala. Nova kolekcija ovog brenda koja privlači pozornost nastala je u suradnji s dizajnerima iz studija Zaha Hadid Design i uključuje sedam novih torbica.




Modeli su nadograđeni s jednim od tri različita skulpturalna metalna komada koji funkcioniraju kao narukvice. Ova limitirana Perrin Paris x Zaha Hadid kolekcija nudi pet različitih boja torbica - crnu, bijelu, puderasto ružičastu, crvenu i električno plavu, dok je metalni detalj dostupan u nekoliko različitih verzija pa tako može biti crveni, plavi, srebrni, zlatni ili boje ružičastog zlata.



Klasični jezik dizajna koji obilježava izričaj Zahe Hadid ovdje je vidljiv u fluidnom obliku svake metalne narukvice koja pretvara clutch torbicu u komad nakita kada ju vlasnica drži u rukama. Predivna suradnja započela je tako što je ovaj pariški brend poklonio jednu svoju torbicu s narukvicom slavnoj arhitektici prije njene smrti. Njihova se veza nastavila te dovela do partnerstva čiji je cilj bio stvoriti jedinstvenu kolekciju koja predstavlja novu interpretaciju prepoznatljive Perrin torbice. Više saznajte na službenoj stranici Perrin Paris.


Izvor: Designboom

Foto: Perrin Pariz

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 23:51