Razigrani prostori za malene

Dječji krevetići na platformama

 

Igračke, slikovnice i knjige, odjeća i sto sitnica koje se uvijek mogu pronaći u dječjim sobicama potrebno je negdje i smjestiti, a da pritom prostor i dalje ostane prozračan, razigran i siguran za naše vesele najmlađe. Pametno osmišljen prostor za odlaganje svih tih stvari ključan je faktor uređenja dječjih sobica koje će nama olakšati održavanje reda u ovim carstvima igre i snova, ali i našoj djeci pomoći da usvoje dobre životne navike.


Čak i u malim prostorima moguće je napraviti puno, pogotovo kada razmišljate u visinu. Uzimajući naravno sve predostrožnosti kako bi namještaj kojim opremate dječju sobu bio siguran, izdržljiv i čvrst, razmotrite dizanje kreveta u visinu i korištenje prostora koji se oslobodio ispod za ugradnju sustava za odlaganje!


Kao što je vidljivo na simpatičnim primjerima na fotografijama to se može izvesti na nekoliko različitih način. Možete izgraditi cijelu platformu koja će biti čvrsta i stabilna te na nju smjestiti krevet, a u nju ormar i ladice za pospremanje igračaka i odjeće. Ispod visoko postavljenog kreveta možete staviti radni stol ili pretvoriti ga u prostor za igru s uredno posloženim igračkama na policama. Mogućnosti je bezbroj, a rezultat su udobne sobe u kojima vlada dobro raspoloženje. Nadahnite se ovim zabavnim primjerima!






Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:04