Najbolje iz domaćih trgovina

Dobar kauč i sofa su imperativ za potpunu sreću

Tijekom zimskih mjeseci, omiljena aktivnost postaje - dugosatno izležavanje u svim mogućim pozama - na boku, na leđima, na trbuhu, sklupčani... Kako god nam je u tom trenutku udobno i ugodno.

Jasno je - dobar kauč, sofa, dvosjed i/ili trosjed ključni su za stvaranje tople atmosferu u domu. Naravno, kako je siječanj i mjesec tankog kućnog budžeta, ne predlažemo vam da kupite novu sjedeću garnituru. Umjesto toga malo transformirajte već postojeću! Primjerice, ako imate kožni kauč, pokrijte ga nekim lijepim i toplim prekrivačem.

Nećete vjerovati koliko će ovaj jednostavni postupak napraviti promjene u vašoj dnevnoj sobi, prije svega unijeti u nju toliko potrebne topline i dati joj dodatnu estetsku dimenziju, a uz to prekrivač će savršeno poslužiti za zaštitu svih mogućih oštećenja i habanja.

Kako bi doživljaj bio potpun, nabavite još nekoliko dodatnih deka i prekrivača koje ćete ležerno prebaciti preko sjedalica kako bi vam bili pri ruci kada se poželite ušuškati dok navečer gledate film, pijete fini čaj, čitate knjigu ili jednostavno se grlite s dragom osobom.

Foto: Shutterstock

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 16:18