INSPIRIRAJTE SE!

Donosimo vam pregled najljepših jesenskih trendova u uređenju interijera

Pronašli smo nekoliko najljepšiih i najaktualnijih trendova za uređenje interijera koji će biti pravi hit ove jeseni... Pogledajte što će sve biti 'in' i odaberite ono što vam se najviše sviđa

Jesen samo što nam nije stigla, a zajedno s njom i novi trendovi uređenja interijera. Kako bismo vam pomogli i ujedno vas nadahnuli na (pre)uređenje vašeg doma jesenskim notama, za vas smo izdvojili najnovije trendove koji će vas sigurno oduševiti. Nas sigurno jesu!

Narančasti baršun

Ako postoji jedna boja koja nas uvijek podsjeti na jesenske dane, onda je to sigurno narančasta. Doza narančaste boje tijekom jeseni oduvijek je bila (i ostala) klasika, ona unosi određenu toplinu u interijer, i to na vrlo tradicionalan način. Ove godine, međutim, trend narančaste boje idemo korak dalje i ttako joj je dodan baršunasti dodir. Ideja je da toplina baršunastog materijala unese onaj ugodan osjećaj u prostoru, dok narančasta, kao što smo to i ranije spomenuli, daje onu klasičnu paletu jeseni.

Detalji od umjetnog krzna

Za luksuzni dodir u interijeru možete se poslužiti jednim od trendova ove jeseni, a to je umjetno krzno. Bez obzira na to radi li se o navlaci za kauč, dekama, prostirkama ili dekorativnim jastucima, detalj umjetnog krzna u dom unosi pravi osjeććaj topline i rustikalnosti. Kombiniranjem s drugim modernim ukrasnim komadima osigurat ćete da vaša soba dobije onaj jesenski štih koji odiše vrhunskim luksuzom.

Bijele bundeve kao dekoracija

Ako volite bundeve ili samo jednostavno želite ranije započetii s pripremama za Noć vještica, svoj dom možete ukrasiti i bez dodavanja paleta boja. Bijele bundeve idealno su rješenje za vas, a ujedno i savršena dekoracija u prostoru. Hoćete li se odlučiti za veće ili manje bundeve, ovisi isključivo o vama. Najbolje rješenje jest imati nekoliko bundeva različitih veličina i 'upariti' ih s prirodnim elementima kako bi se stvorila ravnoteža koja povećava osjećaj ugode i jesenskog štiha u vašem domu Bundeve možete koristiti kao središnje dijelove u dekoriranju, složiti ih na pregrade, ladice, prozore pa čak i kod stepenica.

Ukrašeni kamini

Ako ste jedan od onih sretnika koji u svome domu imaju kamin, zzašto ga ne biste iskoristili kao dio dekoracije? Ključ je u 'zagrijavanju' interijera ugodnim dekorativnim elementima koji čine da se uu prostoru osjećate ugodno, a da opet izgleda dovoljno luksuzno. Kod kamina možete staviti neke svijeće, košare, jastučiće (tada ga ni slučajno nemojte paliti!) ili neke druge kreativne dekoracije koje će 'osvježiti' kamin te mu dati jedinstveni izgled.

Foto: Digsdigs.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:19