savršen ugođaj u vašem domu

Došlo je vrijeme za ukrasne lampice!

Veselimo se blagdanima i mnogi od nas već su se počeli spremati punom parom za najradosnije doba godine bacivši se na izradu raznovrsnih ukrasa kojima će urediti svoj dom. Jedan od klasičnih ukrasa koji se može pronaći u gotovo svakoj kutiji obiteljskih božićnih dekoracija ukrasne su lampice koje u tren oka stvore poseban ugođaj u domu i s kojima ne možete pogriješiti.


Izvrsna stvar kod ukrasnih lampica jest činjenica da izgledaju odlično u bilo koje doba godine, pogotovo ako uložite u neutralne bijele ili žute lampice pa nakon blagdana ne morate pospremiti svoje lampice natrag u ormar. Uz povoljne opcije na baterije ne morate žrtvovati slobodne utičnice, a imate bezbroj mogućnosti kako promijeniti njihov raspored i položaj u svim mogućim prostorijama vašeg doma.


Hoćete li ih čuvati za posebne prilike ili ćete u svojem domu stalno imati posebnu atmosferu, vaš je izbor, a mi smo odabrali nekoliko čarobnih primjera kako iskoristiti ukrasne lampice i izvan sezone pa pregledajte galeriju i bacite se na osmišljavanje svojih svijetlećih dekoracija!

Izvor: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:31