RJEŠENJE NA DOHVAT RUKE

DOSTA VAM JE BUČNIH SUSJEDA I PETARDA KOJE PLAŠE VAŠEG LJUBIMCA? Ovaj novi pametni proizvod iz Ikee upija zvukove iz okoline!

Osigurajte si miran san za kojim ste čeznuli. Ova ploča upija zvukove čavrljanja, zveckanja lonaca u kuhinji i akcije na TV-u i odmor je za uši u prostorima u kojima se odvija puno aktivnosti

Ako živite u gradu, u blizini glavne ceste ili imate bučne susjede, sigurno znate da postoje zvukovi koje čak ni dvostruko staklo ne može prigušiti. Ako ste umorni od zvukova automobila ili TV-a, IKEA ima savršeno rješenje imena ODDLAUG. Riječ je o ploči, koja će vam pomoći da se odmorite u domu u kojima se odvija puno aktivnosti. ODDLAUG ploča upija zvukove čavrljanja, zveckanja lonaca u kuhinji i akcije na TV-u.

"Ploča" se sastoji od sivih kružnih panela i dolazi u pakiranju od 15 komada, a svaki krug ima drugačiju nijansu sive boje sa svake strane, što znači da ih možete sastaviti na različite načine kako biste stvorili funkcionalan, ali i zapanjujući zidni ili viseći razdjelnik za sobu.

Ploče se mogu objesiti ispred prozora spavaće sobe kako bi se prigušili zvukovi s ulice.

181107:
Ta bort äggkartong i nedre högra hörnet.
/Micke

Frekvencija koja se apsorbira varira ovisno o tome koliko komada je sastavljeno i kako su obješeni. Za maksimalan učinak preporučeno je najmanje 4 paketa i vješanje ploče 10 cm od zida.

Cijena? 199,90 kn/15 komada. Više na: ikea.com

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 09:35