LITTLE GREEN PANDA

Eco-friendly slamke od prirodnih materijala koje pomažu u očuvanju okoliša!

 Instagram/Little Green Panda
Zaboravite na plastične slamke, ovo je prava stvar!

Borba protiv plastike (u bilo kojem obliku) ne staje te sve više zemalja prepoznaje koliki je plastika zapravo problem, ali jednako tako i koliko su potrebne drastične promjene u našim navikama kako bi se napokon talo na kraj problemu zagađenja. To je prepoznao i Little Green Panda - australski brend koji se bavi izradom slamki od prirodnih materijala, između ostaloga pšenice i bambusa.

- Little Green Panda inovativna je društveno odgovorna tvrtka rođena iz potrebe za rješavanjem problema sa plastičnim slamkama. One štete morskom životu i stoljećima se zadržavaju na našim odlagalištima. Naša misija je iskorijeniti ovaj problem, kako za velike tvrtke, tako i za pojedince širom svijeta putem inovacija na biljkama. Prvotno smo započeli s prekrasnim bambusovim slamkama za piće, a naš se asortiman proširio sa sve većom potražnjom. Proizvodimo asortiman slamki bez plastike - stoji na službenim stranicama brenda.

Ove eco-friendly slamke napravljene su od bambusa, pšenice i šećerne trske, odnosno isključivo iz prirodnih materijala i bez korištenja plastike. Savršena su alternativa za sve one koji uživaju u ispijanju omiljenog napitka, ali im je i dalje stalo do okoliša i prirode. Uistinu hvalevrijedan projekt. Više informacija o proizvodima i samom brendu pronađite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:19