SKANDINAVSKI I JAPANSKI DIZAJN

Ekskluzivna kolekcija namještaja od reciklirane plastike

Plastika koja se koristi za izradu ovih stolaca potječe iz plastičnog otpada sakupljenog u kućanstvima u srednjoj Europi gdje je ujedno prerađen i preoblikovan. Tko zna, možda je baš i otpad iz vašeg kućanstva završio kao dizajnerski komad

Japanski dizajnerski studio Nendo potpisuje jedinstveni dizajn N02 Recycle stolaca u suradnji s poznatim danskim brendom namještaja Republic of Fritz Hansen. Za njihovu izradu korišten je reciklirani plastični otpad sakupljen u kućanstvima diljem srednje Europe.

Ovi dizajnerski stolci ujedno su prvi korak danske tvrtke u kreiranju namještaja prema načelima kružnog gospodarstva jer su izrađene od reciklirane plastike i tako se mogu ponovno iznova reciklirati kada za to jednom dođe vrijeme.

Karakterističan minimalizam skandinavskog i japanskog dizajna savršeno se uklapaju u ovom stolcu kojeg možete nabaviti u čak sedam različitih boja, odnosno tamnonarančastoj, tamnocrvenoj, tamnoplavoj, svijetloplavoj, sivoj, crnoj i bijeloj.

Ovi divni dizajnerski NO2 Recycle stolci u trgovine bi trebali stići u studenome, i to u tri različita oblika. Zahvaljujući izboru boja i oblika, stolci će se bez sumnje uklopiti u svaki dom ili uredski prostor, bez obzira na to koji stil uređenja u prostoru prevladava. Cijena jednog stolca kreće se od 244 do 515 eura, a sve ostale informacije o ponudi možete pronaći ovdje.

Izvor: Ekovjesnik.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 05:30