DETALJI KOJI ZLATA VRIJEDE

Etsy otkriva tri trenda u interijerima za sljedeću godinu

Instagram @adoreluxdecor

U posljednih smo nekoliko mjeseci čuli brojna predviđanja raznih trendova u interijerima, a danas vam donosimo i predviđanja najkreativnije internetske trgovine Etsy

Ovisno o potražnji proizdvoda, na Estyju su jasna tri detalja koja će ove godine prevladavati interijerima: maksimalizam i jarke boje, priroda kao zidna dekoracija i zanimljivi pravilni uzorci. Svi nam se čine izvrsni i veselimo se vidjeti kako će to izgledati sljedeće godine u interijerima.

Instagram @thecuriousdepartment
 

Maksimalizam i jarke boje

Uvjereni smo da ovo ne znači da je minimalizmu odzvonilo. Jednostavni postoji određen broj osoba koje su se ponovno zaželile dinamičnih i popunjenih interijera, stoga se sljedeće godine vraćaju na scenu u punom sjaju i to u jarkim bojama, i elementima raznih oblika i veličina.

Etsy

Pravilni uzorci

Zanimljivi uzorci na tapetama i tkaninama postat će strukturiraniji, gotovo geometrijski. Bit će zanimljivo vidjeti u kojim će sve smjerovima i na koje elemente otići ova inspiracija.

Etsy

Priroda kao zidna dekoracija

Priroda će još dugo vremena ostati neizostavan dio svakog interijera. Za 2019. godinu Etsy predviđa kako će na našim zidovima mjesto pronaći neodoljivo sušeno bilje koje, moramo priznati, izgleda fantastično.

A danas je i Pantone objavio svoje predviđanje za 2019. godinu - boju koja će obilježiti sljedećih 365 dana. Saznajte o kojoj se boji radi ovdje.

Izvor: domino

Izdvajamo

Iz drugih medija