NISTE ZADOVOLJNI S NOVOM KUHINJOM?

Evo kako je bračni par napravio makeover svoje nove kuhinje

Dobro ste pročitali, radi se o makeoveru nove kuhinje. Nije nam zabranjeno promijeniti mišljenje o komadu namještja koji je tek kupljen, zar ne? Pogotovo kada imamo inspiracije za makeover.

Bračni par odlučio se na veliki korak u svojoj kuhinji - promijeniti cijeli izgled i nekoliko elemenata, iako je kuhinja nova.

Inspiraciju za preuređenje su, kako kažu, pronašli na Pinterestu. Nakon mnogo rasprava, zaključili su da žele industrijski stil s tamno plavim tonovima, tamnim metalom i drvenim površinama. Nakon što su odlučili o stilu, odredili su organizaciju. Zaključili su, budući da im je prostor kuhinje malen, kako bi najbolje bilo ukloniti sve viseće elemente. Kuhinjske elemente koji su im bili višak su prodali na Facebook grupi i tako si osigurali malo budžeta da pokriju cijenu novih polica koje su montirali umjesto ormarića. Montiranjem polica dobili su na osjećaju prozračnosti u prostoriji.

Promijenili su i kuhinjske površine u drvene te uklonili sve ručke s kuhinjskih ormarića. Umjesto laminata, na kuhinjski pod su postavili pločice zanimljivog uzorka. Kuhinju si dodatno ukrasili uokvirenim citatima i biljkama, a fokus definitivno odlazi na način na koji su obojeni zidovi. Odlučili su se za kombinaciju plave i bijele jer smatraju kako kroz prozor ne dobivaju dovoljno dnevne svjetlosti.

U nastavku pogledajte kako izgleda ova simpatična preuređena kuhinja.

Foto: Olly Gordon
Izvor: idealhome

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:14