imitacija koja pali

Definitivno najlakše: Evo kako postići da podovi izgledaju elegantno bez velikog ulaganja

 @quarantine_diyeries
Ovo je definitivno najlakši način za prikrivanje poda, a da stari ne morate ukloniti ili uništiti

TikTok je postao riznica kreativnog sadržaja i posebno mjesto za one koji traže projekte uređenja doma koji su pristupačni i lako izvedivi. Nedavno smo naišli na genijalan „uradi sam” projekt uređenja poda koji dočarava slike klasične francuske kupaonice ili kuhinje u elegantnom stanu. Fotograf Sean Barrow stvorio je klasični uzorak poda u unajmljenom stanu sa samoljepljivim "pločicama". Ovo je definitivno najlakši način za prikrivanje poda koji vas je dočekao u vašem novom ili unajmljenom stanu, a da ga ne morate ukloniti ili uništiti.



Sean navodi za House Beautifula kako je jedan od razloga zašto se odlučio na zamjenu poda to da se novi dizajn uklopi s kuhinjom, a drugi je kvaliteta ljepljivih pločica. - Nakon istraživanja, otkrio sam da se sama imitacija pločica razlikuju u debljini i pročitao sam da se one tanje vrlo brzo troše i da ne izgledaju dobro.

Dakle, zbog toga je i moj izbor bio nekako ograničen - objašnjava. Njegov stil također ima tendenciju da uključuje više tradicionalnih komada, poput engleskih antiknih komada (on i njegova obitelj podrijetlom su iz Londona) pomiješanih s modernijim elementima i neutralnim tonovima sa šarenim naglascima. - Volim i da stvari imaju karakter, ali ne volim nered, napominje. Dakle, ovaj se obrazac dobro prilagodio svim tim preduvjetima.

Na videu pogledajte kako je Sean postavio svoj novi pod @seanabarrow

Postupak postavljanja

Barrow je svoje umjetne pločice naručio preko Amazona, ali prije svega preporučuje da gdje god nabavljate svoje pločice da nabavite dodatnu kutiju jer uvijek treba predvidjeti greške koje će se skoro sigurno dogoditi. Trebat će vam metalno ravnalo, oštar nož i tvrda površine za rezanje.



Ovisno o vašem iskustvu i veličini vašeg prostora, ovaj projekt može biti brz ili potrajati nekoliko dana. Lakoća projekta ovisi također i o prostoru koji imate, ako imate više ravnih rubova to olakšava proces, dok puno zavoja i zaobljenih kutova zahtjeva bolju prilagodbu. Preporuka je da veliki dio pločica položite prije početka, samo da biste mogli steći uvid u uzorak ili dizajn koji ste odabrali. Kada režete pločice bolje je rezati više odjednom jer ćete tako dobiti ujednačenije spojeve. Sean kaže kako je on izrezao isti oblik, ali s dodatnih 1-2 centimetra, a zatim polako obrezao pločicu nakon što bih je stavio i vidio kako se uklapa. Također je savjetovao da krenete od središta prostorije prema rubovima. Na taj način možete osigurati da pločice dobro leže u sredini i možete prilagoditi vanjske pločice onako kako je potrebno. U suprotnom, možda ćete na kraju imati razmake između njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 15:51