TAKO TO RADE SLAVNI

Evo što skrivaju spavaće sobe poznatih!

Neodoljivi interijeri koji odišu glamurom

Svi mi volimo zaviriti u domove poznatih. Do sada smo vas vodili u prelijepe šetnje interijerima koji odišu luksuzom i stilom. Danas smo za vas izdvojili najljepše spavaće sobe poznatih u kojim bismo se voljeli i sami probuditi. Prostrane i svijetle, odišu svaka za sebe, posebnim stilom. Komfor je na prvom mjestu i to je ono što osvaja svaki puta kada objavimo faktografije interijera poput ovog današnjeg.

Izvor: Keller Williams

O njihovom privatnom životu zna se onoliko koliko nam to njihovi agenti dozvole, a sve „slučajno“ objavljene fotografije tumače se dvojako – kao jurnjava za publicitetom po svaku cijenu, ili kao neplanirana nezgoda koja će poznate još jednom provući kroz sudove i novčane nadoknade. Međutim, kada je riječ o fotografijama koje pokazuju kako je neka poznata osoba uredila stan, svi znaju, da se ovakve fotografije planiraju i da u javnost neće izaći ništa što prethodno nije provjereno ili dogovoreno.

Izvor: Popsugar

Luksuzni pokrivači, ogromni kreveti, mnoštvo umjetnina i bogate teksture koje čak i na prvi pogled evociraju odmor i uživanje... O da, spavaće odaje poznatih 'it' djevojaka, glumica, stilistica i modnih urednica izgledaju upravo onako kako ste ih i zamišljali - itekako glamurozno.

Foto: Popsugar

Osim izuzetnih ostvarenja po kojima su poznati i modnih kombinacija koje najčešće i pratimo, moramo priznati da je zanimljivo na kratko zaviriti i u njihove intimnije prostore koji odišu spomenutim glamurom i reflektiraju njihove karaktere i stil. Uz to, ako je uređenje interijera i inače vaše područje interesa, dobro je vidjeti trikove nekih od najuspješnijih osoba današnjice.

Izvor: Chris Cortazzo

Izvor: Corcoran

Izvor: Brown Harris Stevens

Izvor: Capitas Real Estate

Foto: Grey Crawford for Jeff Andrews

Izvor: Popsugar

Izvor: Redfin

Foto: Aaron Fallon, Domaine Home

Foto: CityRealty

Izvor fotografija: www.popsugar.com

Dobar san je od izuzetne važnosti za zdravlje i kvalitetu života, stoga vas pozivamo da odaberete zdrav san uz Meblo Trade proizvode za zdravo spavanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:35