Pollution Mask

Fendi izbacio zaštitnu masku: Nećete vjerovati koja je cijena!

Fendi, talijanski modni brend luksuznih proizvoda izbacio je zaštitnu masku imena Pollution Mask sa svojim logom

Luksuzna maska je na talijanskoj stranici Luisa Via Roma trenutno rasprodana, što dobro dočarava paniku koja trenutno vlada Italijom zbog koronavirusa. Crno-smeđa maska je napravljena od svile i dio je kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine.

U Italiji je od koronavirusa zasad umrlo šestero ljudi, a trenutno stanje možete pratiti ovdje.

16:09 Službeno je potvrđeno da je u Italiji šest žrtava koronavirusa. Većina žrtava je starije dobi koja je imala i druge zdravstvene poteškoće. Među žrtvama je 84-godišnjak koji je bio hospitaliziran u bolnici u Bergamu, 88-godišnjakinja iz Caselle Landi, također iz Lombardije. Osamdesetogodišnjak iz Castiglione d'Adda umro je u milanskoj bolnici Luigi Sacco. Pacijent je u četvrtak primljen u bolnicu Lodi u koju je primljen zbog srčanog udara, istog dana kada je potvrđen prvi slučaj koronavirusa kod 38-godišnjaka. Zbog pozitivnog testa na koronavirus prebačen je jučer u milansku bolnicu. Iako su talijanski mediji prenijeli vijest o sedmoj žrtvi, radilo se krivoj objavi. Iz lokalnih vlasti Lombardije potvrdili su da pacijentica iz Creme koja je bila smještena u bolnici u Bresciji i pozitivna na koronavirus, nije umrla zbog posljedica virusa, piše jutarnji.hr.

Čuvena katedrala Duomo u Milanu je zatvorena, a ovoga će tjedna u tom gradu biti zatvorene i škole. Prekinut je karneval u Veneciji, a u tom je gradu zatvoreno i kazalište La Fenice i bazilika Sv. Marka.

Maska se prodaje po cijeni od oko 190 eura, a možete ju kupiti OVDJE.

Foto: Fendi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. travanj 2024 06:45