POZNATI DANSKI BREND

'ferm LIVING'- nova poslastica za sve ljubitelje skandinavskog dizajna u Dizajnholiku!

 

S mladom tvrtkom 'ferm LIVING' iz Kopenhagena, zagrebačka trgovina Dizajnholik dijeli nekoliko stvari. Osnovani su prije trinaest godina iz velike ljubavi prema skandinavskom dizajnu i estetici, baš kao i Dizajnholik. Osim što svi proizvodi moraju biti kvalitetno izrađeni i cjenovno dostupni širokoj populaciji, veliku požnju pridaju etičnosti u iskorištavanju prirodnih i ljudskih resursa, a posebno cijene rukom izrađene predmete. Bilo što da odaberete iz kolekcije danske tvrtke 'ferm LIVING', budite sigurni, dat će novu kvalitetu vašem domu, a u nastavku pogledajte njihove top proizvode koje možete kupiti već danas u Dizajnholiku!

Nova kolekcija čaša za vino, vodu, pjenušac i koktele te karafe za vodu RIPPLE od ručnog puhanog i narebrenog stakla, svojom vizualnom i taktilnom ljepotom, odmah je postigla pravu senzaciju.

'ferm LIVING' zna da i biljke trebaju šik dom. Postavite svoju omiljenu kućnu biljku na pijedestal kakav zaslužuje!

Tajna dobrog stila leži u detaljima. Minimalistički svijećnjaci BALANCE te poetične svjetiljke ARUM pravi su dokaz za tu tvrdnju.

'ferm LIVING' ne zapostavlja ni jednu prostoriju vašeg doma. Uz ovako elegantne detalje, vaša kupaonica će zaista zablistati!

Posebnu pažnju, 'ferm LIVING' pridodaje djeci. Kultivirajte ukus svojih mališana od najmanjih nogu.

Provedite blagdane u stilu uz 'ferm LIVING'!

Više na: Dizajnholik

Foto: ferm LIVING

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:53