borba protiv stresa

Fidget Cube je savršena igračka za nervozne

Sve veći zahtjevi s kojima se susrećemo u svakodnevnom životu izazivaju povećanu količinu stresa kojeg se pokušavamo riješiti često nezdravim navikama, poput pušenja, grickanja noktiju, prekomjernog jedenja i slično. Puno nas nije ni svjesno da imamo različite sitne tikove kojima se naše tijelo nosi s povišenim razinama stresa, a kojima pritom često smetamo osobama koje se nalaze u našoj blizini.

via GIPHY

Antsy Labs domislio se rješenja i dizajnirao savršenu igračku namijenjenu svima koji se bore s nervozom i stresom te u trenucima napetosti ne znaju kamo bi sami sa sobom! Fidget Cube mala je kocka prekrivena gumbima i prekidačima različitih vrsta koje možete stiskati, paliti i gasiti, pomicati i vraćati na mjesto te time zabaviti nervozne ruke u stresnim situacijama.



Svoj izum tim iz Antsy Labs tvrtke predstavio je javnosti na poznatoj stranici za prikupljanje novca Kickstarter, u kampanji koja je naišla na toliki interes javnosti da je postala jedna od najuspješnijih kampanja prikupljanja donacija putem crowdfundinga! Ovaj mali gadget trenutačno stoji 19,80 eura, odnosno 148 kn i možete ga naručiti na poveznici!


Izvor: Kickstarter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:47