KUPAONICE VELIČINE XS

Iako su male, ove su kupaonice uređene s puno stila

Sjajni prostori koji najbolje koriste kvadrate

Vjerovali ili ne, uređenje male kupaonice koja će stilski biti neodoljiva nije nemoguće. Puno je pametnih i kreativnih ideja kojima boravak čak i u maloj kupaonici možete učiniti ugodnim. Ogledala, dobar odabir boja i pločica, pa čak i pametno postavljena zavjesa na tuš-kabini ili kadi mogu vam pomoći da izvučete maksimum iz ove prostorije te ju učinite prozračnom, otvorenijom i šarmantnijom.

William Abranowicz

Kao i kod većine velikih pothvata u domu, tek kad se nađemo usred posla postanemo svjesni koliko je potrebno donijeti važnih odluka u procesu stvaranja savršenog interijera. Kada se radi o renovacijama, ulozi su još i veći pa si ne možemo dopustiti mnogo prostora za pogreške jer bi nas one mogle skupo stajati. Pogrešan odabir rasporeda elemenata, materijala ili rasvjete može potencijalno fantastičan prostor pretvoriti u pravu katastrofu u koju na kraju dana neće biti ugodno boraviti. Kupaonice pogotovo moraju zadovoljiti visoke standarde zato što je boravak u njoj dio svačije jutarnje i večernje rutine.

Bella Mancini

Jeste li spremni za dozu inspiraciju kako napraviti neodoljivu malu kupaonicu prostoru? U nastavku vam donosimo 20-ak prekrasnih malih kupaonica s odvažnim dizajnerskim idejama. Ovi prostori dokazuju da ponekad dobar dizajn dolazi u malim pakiranjima.

Simon Upton

Šarm starog svijeta

Zamršen dizajn pločica može pomoći da vizualno naglasiti dubinu prostora te suptilno prikriti stvarne proporcije sobe.

Kerry Kirk

Tradicija susreće moderno

Besprijekorni spoj elegancije i udobnosti.

Eric Piasecki

Ručno oslikana pozadina

The Ingalls

Pozadina s palmama

Joe Schmelzer

Mediteranska "špilja"

Zanimljiv izbor rasvjete i boja pretvorio je ovu kupaonicu u mediteransku "špiljiu".

Douglas Friedman

Glamurozna kupaonica

Kada je riječ o malim kupaonicama, dobro postavljenom rasvjetom možete učiniti čudo. Postavite par šik svjetiljaka s obje strane ogledala ili ormarića kako biste dobili kvalitetno osvijetljenu prostoriju.

Simon Upton

Horizontalno postavljen mramor

Ova moderna kupaonica u Miamiju daje iluziju većeg prostora zbog horizontalno postavljenog mramora, koji se koristi na zidovima i podovima.

Alyssa Rosenheck

Bijelo utočište

Malu kupaonicu možete uljepšati različitim biljkama koje vole vlažne prostore. Ova kupaonica je ultra-minimalistički uređena, ima čiste linije i jednostavnu geometriju.

R. Brad Knipstein

Svjetlost i dubina

U kupaonici ovog modernog doma, duboke boje podnih pločica su uparene sa svježim bijelim zidovima i velikim zrcalom, dodajući dubinu prostoru.

Trevor Tondro

Mini boho

U ovoj kupaonici nježni namještaj poput minimalističkog stalka za umivaonik i malo ogledalo stvara iluziju veće kvadrature.

Eric Piasecki

Bujno zelenilo

Zidovi obučeni u žive boje mogu podići atmosferu i u najmanjoj kupaonici.

Fritz von der Schulenburg

Usko, ali upečatljivo

U ovoj uskoj kupaonici ima dosta vintage elementa poput ogledala iz 40-ih i lustera iz 1970-ih, dok suumivaonik, kada i elementi marke Villeroy & Boch.

Ricardo Labougle

Rustikalni stil

U ovoj opuštenoj kući u Portugalu, mali je okvir za umivaonik napravljen lokalno, a pipe su Grohe. Zrcalo je Ikea, a pod je prekriven betonom.

Cody Ulrich

Velika ogledala

Ova boemska kupaonica dokazuje da jednostavno veliko ogledalo može otvoriti prostor.

Stephen Kent Johnson

Bijelo drvo

Zidovi su ove kupaonice presvučeni u obnovljeno bijelo drvo, dok je umivaonik izrađen po mjeri od kamena.

Cynthia Frank

Metalik i mramor

Metalna konstrukcija za ovu mramornu tuš kabinu je izrađena po mjeri.

Douglas Friedman

Kupaonica sa stavom

Veliko ogledalo postavljeno na mjestu koje će reflektirati svjetlost može čak i najmanjoj kupaonici dati osjećaj dubine i prostranosti.

Simon Upton

Mesing akcenti

Ako imate luksuzni umivaonik koji je dovoljno širok za odlaganje kupaonskih sitnica, zanemarite masivne kupaonske ormariće.

Joshua McHugh

Bijeli mramor

Najjednostavniji način da se ne osjećate skučeno u maloj kupaonici jest da koristite bijelu paletu boja prilikom uređenja.

Thomas Loof

Ribe na zidovima

Izvor: www.elledecor.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 23:50