OBJEKT ŽUDNJE

IDEALAN VJENČANI POKLON Okvir za slike napravljen isključivo od srebra

Idealni vjenčani poklon ili decentna dekoracija iz zlatarnice Rodić. Donosi luksuz na police vašeg doma, a osim fotografija, možete uokviriti i neku pozitivnu sliku ili motivacijski tekst.

Obitelj Rodić već desetljećima na naše tržište stavlja proizvode i nakit od zlata i srebra. U njihovoj ponudi se tako našao i neobičan predmet koji je zavladao policama zlatarnice u Bakačevoj ulici u Zagrebu, a riječ je o okviru napravljenom isključivo od srebra.

Decentan i nenametljiv, a istodobno nevjerojatno snažan, ovaj proizvod donijet će mini luksuz na vaše police. Idealan kao dar za posebne prilike poput rođenja djeteta, krštenja i vjenčanja, okvir će dati posebnu notu fotografiji i strpljivo čuvati taj bitan trenutak. Osim za uokvirivanje fotografija, može poslužiti kao platforma za vama važan citat ili sliku.

Slike i riječi koje uokvirujemo i stavljamo u naš životni prostor mijenjaju i našu psihu, svakodnevno nam iznova unoseći konkretnu informaciju. Budući da imamo potpunu slobodu odabira, neka to bude vama vrijedna, pozitivna, nadahnjujuća slika ili, pak, tekst koji će vas svakodnevno motivirati na rast.

Naposljetku, okvir može poslužiti i kao ukras na polici u domu. Više o zlatarnici Rodić na www.zlatarnicerodic.com, a svi upiti na zlatarnicerodicinfo@ gmail.com ili 014814936

Foto: Neja Markičević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 20:58